Nexus 6’nın Fotoğrafları ve Detayları Sızdı

nexus 6

Nexus 6’ya ait olduğu iddia edilen fotoğraflar sızdı.

Merakla beklenen Nexus 6’ya ait olduğu iddia edilen fotoğraflar sanal alemde dolaşmaya devam ediyor. Fotoğrafların yanı sıra cihazla ilgili bazı detaylarda yayılan dedikodular arasında yer alıyor. Motorola’nın üreteceği cihazın önümüzdeki ay resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Nexus 6’nın resmi tanıtımından bir ay sonrada raflardaki yerini alması bekleniyor.

 

gsmarena_001

 

Nexus 6’ya ait olduğu söylenen fotoğraflarda en çok dikkat çeken nokta ise cihazın arka tarafında kameranın iki kenarında yer alan flaşlar. Bu noktada bu dizaynın Motorola’nın bir başka cihazında da görmüştük. Öte yandan sızan fotoğraflarda cihazın üzerinde Nexus markasını göremiyoruz. Ancak tamamen bitmiş bir cihazın uygun bir yerinde marka yer alacaktır.

Nexus 6’nın sahip olması ön görülen teknik özellikler arasında Qualcomm Snapdragon 805 işlemci, 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Bunun yanı sıra cihazın 5.92 inç QHD ekranının piksel yoğunluğu 498 ppi olacağı söyleniyor. Cihazın bataryası ise 3,200 mAh.

Nexus 6’nın kamerasınn ise 13 megapiksel olacağı ve 4K video çekebileceği söyleniyor. Cihazın ön kamerası ise 2 megapiksel. Nexus 6’nın Android L ile satışa sunulması bekleniyor.

iPhone 6 26 Eylül’de saat 00:01’de Satışta