Black Shark Android Pie ile tanıştı!

Black Shark Android Pie

İlk nesil Black Shark Android Pie güncellemesi aldı. Xiaomi bünyesinde yer alan Black Shark’ın bu denli geç güncelleme alması pek hoş değil.

Xiaomi bünyesinde yer alan Black Shark, oyuncu telefonları furyasında karşımıza özellikleri ile dikkat çeken bir model ile çıkmıştı. Donanım konusunda elini bol tutan firma, yazılım konusunda maalesef ki çok geri kalmıştı. O kadar geri kalmıştı ki ilk nesil Black Shark modeli bugüne kadar Android 8.0 Oreo ile çalışıyordu.

Black Shark bugün güncelleme için düğmeye bastı ve ilk nesil modeli için Android 9.0 Pie güncellemesini yayınladı. Android 10’un geçtiğimiz ay indirmeye sunulduğunu düşünürsek, firmanın çok geç güncelleme sunduğunu anlayabilirsiniz.

Muhtemelen ilk nesil model için Android 9.0 Pie güncellemesi son güncelleme olacak. Yani bu cihaz Android 10 güncellemesini almayacak.

Black Shark Android Pie

Güncelleme ile yeni bir SharkSpace ve GamerStudio sürümü geliyor. Diğer gelen bir yenilik ise oyuncuların performans, ekran, dokunma, ses ve ağ tercihlerini kişiselleştirmelerini sağlıyor.

Black Shark kullanıcıları ayrıca yeni güncelleme ile Ekran Kaydedici ve FaceUnlock özelliklerini kullanabiliyor. OTA üzerinden sunulan bu güncellemenin kademe kademe sunulduğunu belirtelim.