Bir başarı hikayesi; Tucker Griggs

333

Twitch yayıncıları arasında yer alan Tucker Griggs diğer yayıncılardan farklı bir durumu nedeniyle ayrılıyor. İşte bir azim ve başarı hikayesi. 

Twitch’de çok farklı yayın yapan yayıncılar bulunuyor, hemen hemen tamamen oyun yayını yapılırken bu yayıncılardan kimileri içerikleri ile diğerlerinden ayrılıyor. Tucker Griggs bu yayıncılardan ayrılan oyunculardan biri. Nedeni ise bir başarı, bir azmin hikayesini yaratan kişi olması. Doğuştan kollarında kasları olmayan 23 yaşındaki Tucker Griggs birinci şahıs nişancı oyun kategorisindeki en zor oyunlardan olan Overwatch yayını yapıyor.

Tucker Griggs

Çocukluğundan itibaren elleriyle yapabileceği her şeyi ayakları ile yapmayı öğrenmiş durumda. Günlük hayatında genellikle evde vakit geçiren Griggs, canı evde takılmaktan sıkılınca oyun oynamaya başladı. Öncelikle strateji oyunları oynarken daha sonra ise Overwatch oynamaya başladı. Daha sonra Twitch yayını başlayan Griggs kısa sürede büyük bir takipçi kitlesi yakaladı. Görenlerin hayret ettiği ve hayranlıkla izlediği Griggs’in oyunculuğunun da çok başarılı olduğunu söyleyelim.

Yalnızca Overwatch oynamıyor aynı zamandı oyunda masters derecesinde iyi olan espor oyuncusu, Overwatch oyuncuları arasında yüzde 5’lik kısımda yer alıyor. Twitch kanalı ismi ise FragsByTheFoot.32

Profesyonel oyuncu ve yayıncı Totally Game’e yaptığı bir röportajda ayaklarını oyun oynamak dışında yemek ve temizlik yapmakta kullanıyor. Aslında günlük hayatta insanların eliyle yaptığı herşeyi ayaklarıyla yapıyor. Ayakları ile oyun oynayan tek masters oyuncusu olduğunu iletelim.

Apple çalışanından önemli tüyo