BiP 10 yaşında : 192 ülkede 114 milyondan daha fazla indirildi

bip

Operatör bağımsız tüm kullanıcılarına internet üzerinden yeni nesil anlık mesajlaşma deneyimi yaşatan BiP , kuruluşundan bu yana 192 ülkede, 114 milyondan fazla kullanıcının hayatına dokundu.  

İletişim ve yaşam platformu , 10’uncu yaşını haberleşmede fark yaratarak geride bırakıyor. 2013 yılında Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve bugüne kadar 192 ülkede 114 milyondan daha fazla indirilen BiP , dijital dönüşümünün her adımında kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Hızlı, güvenli, eğlenceli haberleşme

Operatör bağımsız tüm kullanıcılarına, internet bağlantılı akıllı telefonları ya da tabletleri üzerinden, hızlı ve güvenli mesajlaşma, sesli veya görüntülü görüşme imkânı sağlayan BiP, yeni hizmet ve ürünleriyle de içeriğini zenginleştiriyor.

bip

 BiP; kaybolan mesajlaşma, 15 kişiye kadar sesli ve görüntülü görüşme, durum, grup ve sohbet taşıma, ‘Acil Durum Butonu’, mesaj gönderir gibi hızlı ve güvenli para transferi, anlık çeviri gibi özellikleri ile küresel rekabette fark yaratıyor.

Temel iletişim yeteneklerine ek olarak, ‘Keşfet’ sekmesi altında kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak pek çok servise ve kullanıcılarının içerik üretebileceği kanallara erişim sunuyor.

Kurumlara iletişim çözümleri sundu

Tekil kullanıcıların yanı sıra kurumların da dijital ihtiyaçlarını karşılayan platform pek çok markaya fayda sunuyor. Kurumların dijital dönüşüm yolculuklarında yanında olarak; OTP, kurum içi iletişim ve saha ile olan iletişimleri için gerekli entegrasyonları sağlıyor.

Çalışanların kapalı devre servisler aracılığıyla haberleşmesine aracı olan platform, sahadaki personelin telsizlerine yüklenerek cihazlarının akıllı hale gelmesinin de önünü açıyor.

İş ortaklarına yönelik bilgilendirme, duyuru ve eğitim videolarını platformun servisler üzerinden paylaşan şirketler; açık kanallar üzerinden ise müşterilerine kampanyalarını iletme, müşteri memnuniyeti sorgulama, abonelerine arıza bildirimi, borç sorgulama gibi konularda hizmet sunabiliyor.

Üniversitelerle iş birliği yaptı

Ayrıca üniversitelerle de anlaşmalara imza atan platform , gençlere haberleşme kolaylığı sağlıyor. İstanbul Kültür Üniversitesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi ve diğer yüksek öğrenim kurumları ile iş birliği yaparak, yüz binlerce öğrencinin okullarıyla ilgili bilgilere kolayca erişebilmelerini, akademisyen ve idari personelin tek servis üzerinden haberleşebilmesinin yolunu açıyor.

‘Ekibin büyük kısmı yeni Witcher üzerinde çalışıyor’