Turkcell BiP ’den yeni özellik

KAMPUS

Anlık mesajlaşma uygulaması olarak hayatımıza giren BiP yenilikçi özellikleriyle bir içerik platformuna dönüşürken bugünlerde ise devrim sayılabilecek bir yenilikle gücüne güç katmaya devam ediyor. 

192 ülkede 12 milyondan fazla indirilen BiP yeni özelliklerle güçlenmeye, kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. Görüntülü görüşme, kaybolan mesaj, para transferi, online check-in, müşteri hizmetleri gibi onlarca özelliği bulunan BiP şimdi de kullanıcılarına devrim gibi bir yenilik sunuyor. BiP ile bundan böyle sabit ve mobil her yöne arama da yapılabilecek. Turkcell BiP’in bu özelliğini zengin içerikli Süpper BiP paketleri ile abonelerine sunuyor.

Arama alışkanlıklarını değiştirecek bu özellik sayesinde kullanıcılar sabit telefonlar ve tüm operatör numaralarını BiP üzerinden arayabilecek. Turkcell, bu uygulamayı daha önce KKTC’deki dijital markası lifecell hayata geçirmiş, ses ve SMS’i internete taşıyıp hem dünyada bir ilke imza atmış hem de mobil iletişime farklı bir boyut kazandırmıştı.

TURKCELL_BIP

 “Hedefimiz bu özelliği tüm dünyada yaygınlaştıran ilk operatör olmak”

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “İletişim dünyada tamamen data’ya doğru bir eğilim gösterirken biz de Turkcell olarak öncü bir adım atmak istedik. Mobil iletişimi internete taşıyarak abonelerimizin arama alışkanlıklarını değiştirecek Süpper BİP paketlerini yarattık. Bu paketlere özel BİP’ten her yöne geçerli arama dakikaları ile karşı tarafta BiP uygulaması olsun olmasın BiP üzerinden hem tüm operatörler hem de sabit telefonları aramak artık mümkün olacak. Tüm iletişimin BiP üzerinden sağlanmasıyla bugüne kadar yeşil olan arama butonları bundan sonra BiP’in mavisine dönüşecek. Hedefimiz bu özelliği tüm dünyada yaygınlaştıran ilk operatör olmak”dedi.

2 GB’den 12 GB’ye varan paketler

Her şeyi internetten yapan SüpperBİP paketlerinde 2 GB’dan 12 GB’a varan internet seçenekleri, uygulama üzerinden BİP kullanıcılarını sesli, görüntülü aramak, mesajlaşmak, fotoğraf ya da video alıp göndermek için 30 GB ve yine BİP uygulaması üzerinden sabit ve mobil her yöne 1000 dakika 35 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

SüpperBiP paketleri dakika ve internet dışında pek çok avantajlı servisi de içeriyor. Verilen ekstra 5 GB ile tüm TV kanallarının telefondan takip edilebildiği Turkcell TV+; internetinizden harcamadan yerli ve yabancı milyonlarca şarkının reklamsız dinlendiği Fizy, fotoğraf, video, müzik ve dosyaların güvenle saklandığı Lifebox, 5 GB interneti ile Türkiye’nin en popüler yüzlerce dergisini cebinize taşıyan Dergilik servisleri de pakete dahil.

DNS Sorgularıyla Veri Kaçıran DNSmessenger Hakkında Tüm Detaylar