BİM’den iPhone X Kampanyası

iphone

Piyasanın en pahalı telefonu iPhone X şimdi sektörünün en ucuz fiyatlarından satan BIM’de satışa sunulmaya başlanacak. 9 Mart tarihinde satışa sunulacak kampanya kapsamında uzun kuyruklar göreceğimizi şimdiden söyleyebiliriz.

1100 TL daha indirimli olacak

iPhone X‘in BİM’de satılması aslında şaşırmamız gereken bir durum. Öyleki daha önce Playstation, iPhone, Samsung Note 8, son model TV’lerin satışını da gerçekleştirmişti. Şimdi ise piyasanın en çok rağbet edilmese de en pahalı telefonunu satmaya hazırlanıyor.

iPhone X Satış Fiyatı

iPhone X şu an her ne kadar Amerika da 999 dolar fiyatıyla iyi satış rakamları yakalasa da Amerika dışında diğer pazarlarda istediği satış rakamlarını yakalayamadı. Ülkemizde de 6099 TL‘den satılan cihaz, fiyatı yüzünden satışlar beklenenden düşük kaldı.

Piyasanın en pahalı telefonu iPhone X şimdi sektörünün en ucuz fiyatlarından satan BIM'de satışa sunulmaya başlanacak. 9 Mart tarihinde satışa sunulacak kampanya kapsamında uzun kuyruklar göreceğimizi şimdiden söyleyebiliriz.

Apple, Amerika dışında diğer piyasalarda satış rakamının düşük olması nedeniyle önümüzdeki günlerde fiyat indirmeye gitmeyi planlıyor. Bu indirim başlamadan ülkemizde BİM tarafından düşük fiyatlarda iPhone X göreceğiz. Sınırlı sayıda satışa sunulacak cihaz 4999 TL‘den satışa sunulacak. 9 Mart‘da satışa sunulacak cihazların çok kısa bir sürede tükenmesi bekleniyor. Aynı zamanda al-sat mantığıyla da cihaza talep edecek olan kişilerin olacağını belirtmekte fayda var. Uzun kuyrukların oluşması beklenen bu kampanyanın ne kadar süreceği veya kaç adet satılacağı şu an için bilinmiyor.

HTC Desire 12 Plus’ın Özellikleri Belli Oldu