Bill Gates iPhone Değil Android Kullanıyor

1 Bill Gates1

Birkaç gün önce FOX TV’de bir programa katılan Bill Gates, iPhone yerine Android telefonları tercih ettiğini açıklayarak Android’e desteğini açıkladı.

Microsoft deyince akla gelen ilk isim elbette Bill Gates oluyor. Bu yüzden de Gates’ten Microsoft’un ürünlerini kullanması bekleniyor. Ancak söz konusu akıllı telefonlar olunca Gates’ten Windows Phone kullanmasını beklemek haksızlık olur. Çünkü Microsoft’un mobil işletim sistemi bir türlü rakiplerine yetişemedi ve sonunda da havlu attı. Bu da Gates’e iki seçenek bırakıyor. Ya Apple iPhone’larından birini kullanacak, ya da Android’i tercih edecek.

Bu iki seçenek arasında teknoloji dünyasının tanınan isimleri genelde iPhone’u seçse de Gates’in tercihi Android oldu. Birkaç gün önce FOX’a bir röportaj veren Gates, iPhone yerine Android telefonları tercih ettiğini söyledi. Windows 10 için yayınlanacak Fall Creators Update’in ardından Android telefonlar ile Windows 10 PC’lerin eşleştirilebileceğini söyleyen Gates, Android ve Microsoft arasındaki güçlenen ilişkilere dikkat çekti.

ZTE Yeni Bir Nubia İçin Davetiyeleri Gönderdi