vivo X20 Satışa Sunuldu

vivo x20 2

Geçtiğimiz hafta resmi olarak tanıtılan vivo X20 dün Çin’de satışa sunuldu. Vivo’nun yeni amiral gemisi ultraview özelliğine sahip 18:9 Super AMOLED ekranı ile dikkat çekiyor.

Hatırlayacağınız gibi vivo merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını geçtiğimiz hafta resmen tanıttı. Vivo X20 ve X20 Plus adını taşıyan telefonlar ilgiyle karşılandı. Vivo’nun yeni telefonları özellikle ultrawide özelliğine sahip ekranları ile dikkat çekti. Telefonların resmen tanıtılmasından bir hafta sonra beklenen haber geldi ve vivo yeni amiral gemisini Çin’de satışa sundu.

Şimdilik sadece vivo X20 satışa sunuldu. Plus modeli için ise kullanıcıların bir süre daha beklemesi gerekecek. Altın, siyah ve gül altın renk seçenekleriyle satışa çıkan telefonun daha önce açıklandığı gibi 450 dolar. Çok yakında raflardaki yerini alacak X20 Plus’ın ise 530 dolara satışa çıkması bekleniyor. X20, 6.1 inç Super AMOLED ekran ve 3,245 mAh batarya ile gelirken Plus modelinde 6.3 inç Super AMOLED ekran ve 3905 mAh batarya bulunuyor.

vivo X20

Volkswagen Grubu Eski Yönetim Kurulu Üyesi Wolfgang Hatz Tutuklandı