Beşiktaş’tan Galatasaray’a Squid Game göndermesi!

Netflix 'Squid Game' sayesinde 891 Milyon Dolar değer kazanacak

Derbiyi kazanan Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray’a sosyal medya üzerinden bir gönderme yaptı. İşte detaylar!

Beşiktaş’tan Galatasaray’a Squid Game göndermesi! Süper Lig’in 10. haftası heyecan seviyesi oldukça yüksek olan bir karşılaşmaya ev sahipliği yaptı. Merakla beklenen derbide Beşiktaş ezeli rakibi Galatasaray’ı Cyle Larin’in attığı gollerle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray’ın tek golü Rumen orta saha oyuncusu Cicaldau’dan gelirken, Mostafa Mohamed penaltı atışından yararlanamadı. Karşılaşma sonrasında siyah beyazlıların sosyal medya ekibi Galatasaray’a gönderme yapmaktan da geri durmadı.

Beşiktaş’tan Galatasaray’a Squid Game göndermesi!

Beşiktaş resmi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımda son dönemlerin en popüler dizisi olan Squid Game temasına yer verilirken, Galatasaray’a atılan gol videoda kullanıldı. Gol ile beraber sarı kırmızılı futbolcuları silen Beşiktaş sosyal medya ekibi popüler dizideki gibi oyuncuların elendiğini duyurdu.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Bildiğiniz gibi Galatasaray geçtiğimiz günlerde Squid Game temalı bir paylaşım yapmıştı. Burada yıldız şeklindeki şekerleme paylaşılmış ve altına “Türkiye’de bu bölümü geçebilen ilk ve tek kulübüz.” yazılmıştı. Beşiktaş videoda buna da yer vererek yıldız şeklindeki şekerlemenin kırıldığını gösteriyor ve burada da ezeli rakibine bir göndermede bulunuyor. Sosyal medyada oldukça konuşulan bu tweet, Galatasaraylı taraftarları ise bir hayli kızdırdı. Kimileri Beşiktaş’ın Avrupa sahnesinde henüz puan alamamasından dem vururken kimisi paylaşımı esprili buldu.

Squid Game dizisi hali hazırda dünyanın en popüler yapımı olarak dikkat çekiyor. Dizinin ikinci sezonu ise merakla bekleniyor.

Samsung kan kaybetmeye devam ediyor