Süper bilgisayar, Bayern Munich – Beşiktaş maçının skorunu verdi

be3

Bilgisayarlara göre Beşiktaş’ın işi oldukça zor, hatta imkansız görünüyor, ama öte yandan Kara Kartal’ın bu sezon gösterdiği yüksek performans da dikkatlerden kaçmamalı.

Şampiyonlar Ligi’nde heyecan her geçen gün biraz daha artıyor. Temsilcimiz Beşiktaş, grubunu namağlup ve lider olarak tamamlayarak son 16’ya kalmayı garantilemişti. Kısa süre önce de son 16 için kuralar çekilmiş ve rakip olarak Alman Panzeri Bayern Munih belirlenmişti.

Süper bilgisayar, Bayern Munich - Beşiktaş maçının skorunu verdi

Birçok otoriteye göre bu maçın favorisi Alman ekibi, ama öte yandan BJK’nin bu sene gösterdiği yüksek performans sebebiyle siyah beyazlıların da şansı hiç az değil. Cevapları öğrenebilmek için ise, 20 Şubat 2018 tarihindeki ilk maçı ve 14 Mart 2018 tarihindeki ikinci maçı beklemeliyiz. Peki bir tahmin de süper bilgisayarlardan gelse nasıl olur?

SportBible sitesinde yer alan bilgilere göre, Beşiktaş’ın turu geçmesi oldukça zor. İngiltere’deki bir süper bilgisayara son 16 maçlarının skorları hesaplattırıldı. Buna göre Münih, ilk maçı 3-1 kazanacak ve rövanş maçı da 1-1 sona erecek. Sonuç olarak da Beşiktaş elenecek. Bunlar tabii ki tahminlerden ibaret. Öte yandan, bahis firmaları da ilk maçın açık ara favorisi olarak Münih’i gösteriyor.

Microsoft’tan evsizlere yardım eden 9 yaşındaki çocuğa yılbaşı hediyesi!