BeReal RealChat adlı bir doğrudan mesajlaşma özelliğini test ediyor

BeReal

BeReal, Apple’ın 2022 için yılın iPhone uygulamasıydı ancak (sizi günlük selfie’ler paylaşmaya zorlayan) sosyal medya uygulamasıyla ilgili söylentiler son zamanlarda azaldı.

BeReal RealChat adlı bir doğrudan mesajlaşma özelliğini test ediyor. TechCrunch’ın bildirdiğine göre, Fransız şirket şimdi “RealChat” özel mesajlaşmasını tanıttı ve çoğu büyük sosyal medya uygulamasında bulunan bir özellikle konuşulmasına zemin sağladı.

1605606368 OPPO CybeReal Scenario

Şirket, işlevin en çok talep edilenlerden biri olduğunu söyledi. Başka bir kullanıcıya yalnızca platformda arkadaşsanız mesaj gönderebiliyorsunuz. Bir mesajın silinmesi için her iki tarafın da bunu yapması gerekecek: kendi mesajınızı silmeniz onu arkadaşınızın uygulamasından silmeyecek. Sohbet sisteminin engelleme ve raporlama özelliklerine de sahip olacağı bildiriliyor.

BeReal

BeReal RealChat adlı bir doğrudan mesajlaşma özelliğini test ediyor

BeReal’in sosyal medyaya ilginç ve biraz dağınık bir yaklaşımı var. Her gün farklı bir saatte bildirimler göndererek, telefonunuzun ön ve arka kameralarıyla aynı anda çekilen fotoğrafları hızlı bir şekilde paylaşmanızı istiyor. Bunu yapmak için iki dakikalık bir süreniz var ve fotoğrafların mükemmel olduğundan emin olmak için fazladan zaman harcamadan sizi spontane anları paylaşmaya zorluyor. Geç kaldığınızda veya bir gönderiyi değiştirdiğinizde arkadaşlarınız bilgilendiriliyor.

bereal 2

Bu yılın başlarında BeReal, uygulamaya katılımın önemli ölçüde düştüğüne dair bir analitik raporunu yalanlayarak, uygulamanın hala günlük 20 milyon aktif kullanıcısı olduğunu söylemişti. Şirket ise perde arkasında meşgul olmasına rağmen son zamanlarda pek çok yeni özellik yayınlamadığını itiraf etti.

Geçtiğimiz birkaç ay içinde, Spotify ile, zamanında gönderi yaparsanız birden fazla BeReal yayınlamanıza izin veren Bonus BeReal özelliğinin yanı sıra, gönderi paylaştığınızda ne dinlediğinizi gösteren bir entegrasyon başlattı. Diğer sosyal medya uygulamalarında olduğu gibi, RealChat özelliği, uygulamada harcanan zamanı artırmanın ve arkadaşların gönderilere özel olarak yorum yapmasına izin vermenin bir yolu gibi görünüyor.

Samsung Galaxy S24 Ultra yeni kamerayla geliyor