Bedava Driveclub, bugün geliyor!

driveclub 41

Sony’nin iki yıl önce, Playstation Plus’a üye olan Playstation sahiplerine vaat ettiği, bedava oyun Driveclub nihayet bugün Playstation Plus kullanıcılarına ulaştırılmaya başlanıyor.

DRIVECLUB™_20140827230530

Sony’nın iki yıl önce verdiği sözde, “zaman sınırı” belirtmemiş olmasının mağduriyetini yaşayan Playstation Plus üyeleri sık sık isyan ediyor ve Playstation Plus forumlarında kavgalar çıkıyordu. Sony en son 2015 başında, bu sorunu bu yıl içinde çözeceğine dair söz vermişti. Şimdi o söz nihayet tutuluyor ve bir yaşındaki video oyunu Driveclub, nihayet oyunculara ulaşacak ancak bu gecikme sonrasında kullanıcılar ne kadar memnun kalacak, o kısım meçhul. Ayrıca başka rahatsız edici detaylar da var.

Oyun aslında tam anlamıyla ücretsiz sayılmaz zira Playstation Plus kullanıcıları, oyunun Playstation Plus üyelerine özel ücretsiz bir online versiyonunu oynayabilecek. Bu versiyonda, oyunun ücretli online kısmında yer alan otomobillerin ve özelliklerin sadece belli bir bölümü yer alacak. Yani oyunun tüm yeteneklerine erişmek isteyenler yine oyunu satın almak zorundalar.