BBM Nihayet

bbm ios android1

Son dönemde yaşadığı ekonomik çalkantıyla batma noktasına gelen Blackberry ,yaptığı atılımlarla firmanın geleceğini kurtarmaya çalışıyor.

Sosyal ağ kullanıcıları kadar akıllı telefon kullanıcılarının da merakla beklediği Blackberry Messenger (BBM), App Store ve Google Play Store uygulama marketlerinde yayımlandı. Sosyal mesajlaşma uygulamalarının standart SMS teknolojisinin sonunu getirdiği son zamanlarda BBM, beklentilerin ötesinde bir atak gerçekleştirdi.bbm ios android1

Uzun bir süredir sürekli ertelemelerin, telif yasalarına dair ihlallerin ve beta yazılım hatalarının son bulduğu BBM, sosyal uygulamalar kategorisinde kendini liderlik koltuğuna şimdiden hazırlıyor. Resmi Twitter adresi üzerinden paylaşılan tweet’de, 8 saatlik bir süre içinde 5 milyon indirme sayısına ulaşıldığı biliniyor.

İndirmelerin gerçekleştirmesinden sonra diğer uygulamalarda rastladığımız alışagelmiş bir kayıt yöntemi olan, SMS onayı yerine e-mail adresine gönderilen kod ile kayıt işlemi gerçekleştiriliyor. BBM PIN numaranızı aldıktan sonra, sistem tarafından onaylanma süreci ile karşılaşıyoruz.