BBC gizli milliyet testi: Kişiliğinizin hangi millete yakın olduğunu öğrenin

BBC gizli milliyet testi yeni

Dünyanın en ilginç testlerinden bir tanesi olarak görülebilecek BBC gizli milliyet testi, büyük yankı uyandırdı. İşte bu test ile ilgili merak edilen detaylar.

İnternette dolaşan birbirinden farklı testlere mutlaka denk gelmişsinizdir ve BBC gizli milliyet testi bunlardan en popüleri oldu diyebiliriz. Testlerden bazıları çok büyük dikkat çekmeyi başarırken, kimileri de yeterince tanınmıyor bile. Ayrıca çok fazla tanınan siteleri de birbirinden ayırmak gerekirse kimileri bilimsel verilere dayanırken kimileri de hiçbir bilimsel teknik kullanmaz. Bu sebeple testlerin çok fazla sorgulandığını söyleyebiliriz.

BBC testleri genellikle bilimsel altyapıya sahip oluyor

Kişiliğinizin ve karakterinizin nasıl bir yapıda olduğunu öğrenmenizi sağlayan testler son zamanlarda sürekli kullanılıyor. Özellikle de popüler olmak isteyen platformlar bunlara yer veriyor. Bu tür web sitelerinin genellikle tıklanma kaygısıyla hareket ettiğini biliyoruz. Fakat BBC tarafından gerçekleştirilen testlerin önemli bir bölümü bilimsel oluyor.

BBC gizli milliyet testi

Testi genel olarak değerlendirmek gerekirse, sizin duygusal durumunuza ve iş hayatınızdaki yapınıza odaklanıyor. Örneğin çok fazla duygusal bir yapıya sahipseniz, sistem sizi duygusal ve fevri hareket eden milletlere daha yakın gösteriyor. Fakat soğukkanlı ve mantığınızla hareket ediyorsanız, Almanya veya diğer Batı Avrupa ülkelerine daha yakın gösteriliyorsunuz. Elbette tek kriter bu değil. Dışarıya çok sık çıkan sosyal biri olmanız veya rutin yaşamanız gibi kriterler de etkili. BBC testine buradan ulaşabilirsiniz.

Son olarak test ile ilgili genel bir değerlendirme yapmak gerekirse, Türkiye’deki birçok kişinin bunu kullandığını söyleyebiliriz. Bazıları Bangladeş gibi milletlere yakın çıkarken, kimileri de Estonya tarzında sonuçları gördü. BBC tarafından yayınlanan bu testi uyguladıktan sonra, bizlere sonucun ne çıktığını yorumlar bölümünden belirtebilirsiniz.

WhatsApp kullanıcıları birbirlerine para gönderebilecek