Batman: Arkham Knight’tan Yeni Detaylar

Batman Arkham Knight DG 626

Batman: Arkham Knight’ta önemli bir yer tutacak olan Batmobile’in sadece şehri keşfetmek amacıyla kullanılabileceği açıklandı.

Çizgi roman ve sinema dünyasının en popüler kahramanlarından biri olan Batman’i başarılı bir şekilde oyun dünyasına taşıyan Arkham serisindeki hikayeyi sona taşıyacak olan Batman: Arkham Knight, Mart ayında resmi olarak duyurulmuştu. Oyundan yayınlanan ilk ekran görüntülerinde dikkat çeken unsurların başında daha önceki Arkham oyunlarında yer verilmeyen Batmobile yer alıyordu. Oyunla ilgili bugüne kadar ortaya çıkan detaylarda da Batmobile’in oyunda önemli bir rol üstleneceği belirtiliyordu ama aracın oyunda ne şekilde yer alacağıyla ilgili detaylar ilk kez ortaya çıktı.

Batman_Arkham_Knight_DG

Batman: Arkham Knight’da Batmobile’in üstleneceği görevler hakkında konuşan Rocksteay yetkilisi Dax Ginn, aracın oyunculara şehri keşfetmelerinde yardımcı olacağını ve sadece biryerden diğerine gidilecek bir taşıt olarak kullanılmayacağını söyledi. Stüdyonun Batmobile’i geliştirirken dikkat ettiği en önemli unsurlardan biri de Batmobile’i kullanmanın oyunu bir yarış oyununa çevirmemesi olmuş. Önceki Arkham oyunlarına oranla çok daha büyük bir Gotham City’nin sunulacağı Arkham Knight’ta Batmobile şehrin keşfi için kullanılacak ve bunun dışında pek kullanılamayacak.

Dragon Age: Inquisition’dan Yeni Ekran Görüntüsü