Arkham Knight Season Pass içerikleri tanıtıldı!

Arkham Knight Season Pass icerikleri tanitildi

Rocksteady oyun stüdyosu tarafından paylaşılan bilgilere göre Season Pass sahibi kullanıcılara sunulacak içerikler belirlendi.

Başarılı oyun stüdyosu PC platormuyla ilgili sorunlarla boğuşurken bir yandan da oyuna olan ilgiyi sıcak tutabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Arkham Knight Season Pass icerikleri tanitildi!

Arkham Knight’ın geliştiricisi Rocksteady Studios PC platformunda yaşadığı sorunları çözmeye çalışırken, diğer yandan oyuncuların ilgisini sıcak tutabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Paylaşılan bilgilere göre Arkham Knight’ın Season Pass sahibi kullanıcılara sunulacak olan içerikler belirlenmi durumda.

1989 yılına çekilen ve Michael Keaton’ın canlandırdığı Batman filminde geçen bir çok içerik ve Keaton’ın kostümü oyunda yer alacak. Özellikle filmde kullanılan Batmobile oyundaki yerini alacak. Bununla beraber Bat-Family adında bir kostüm paketi de yer alıyor.

1990’ları Catwoman’ı, One Year Later Robin, Arkham Origins Batman, efsaneleşen klaik gri siyah Batman, 1970’lerin Batman’i ve Arkham Nightwing paketteki yerini alan kostümler arasında. Season Pass içerikleri önümüzdeki ay oyuncularla buluşacak.

Oppo A51 geliyor!