Batman: Arkham Knight geri dönüyor!

batman arkham night cikis tarihi

Son ayların olaylı oyunu Batman: Arkham Kight için çıkış tarihi belirlendi. Oyunda yer alan sorunlar sebebiyle piyasadan kaldırılan yapım, hataların giderilmesiyle birlikte tekrar yayınlanmaya hazırlanıyor. Batman: Arkham Kight’ın yeni çıkış tarihi haberimizde.

batman-arkham-night-cikis-tarihi

Yaz aylarında çok sayıda hata barındırması sebebiyle askıya alınan Armham Knight oyunu için Steam yeni bir duyuru yaptı. Oyun, bundan yaklaşık dört ay önce piyasadan kaldırılmış ve Warner Bross, oyunu satın alanlardan özür dilemişti. Şimdi ise geri sayım başladı diyebiliriz.

Batman: Arkham Kight oyunu için yeni çıkış tarihi belirlendi. Steam üzerinden yapılan duyuruda, oyunun 28 Ekim tarihinde tekrar yayınlanacağı duyuruldu. PC için yaşanan bu kriz, yapılan iyileştirme ve güncellemelerle çözüldü. En azından iddia bu yönde. Steam, oyunun baştan aşağıya elden geçirildiğini ve herhangi bir hata olmadığını söylüyor. Ancak son sözü oyuncular söyleyecek.

Yapılan bu iyileştirmeler ile oyunun akıcılığının konsollar kadar iyi olması gerekiyor. Oyuna ek bazı mod ve özellikler eklendiği bilgisi de paylaşılmış. Zaten oldukça kötü bir başlangıç yapan oyun için bakalım ikinci yarı nasıl sonuçlanacak? Eğer Batman: Arkham Knight’ı satın aldıysanız 28 Ekim’de oyuna bir şans daha verebilirsiniz.

Motorola’dan kırılmaz ekran teknolojisi: ShatterShield