Batman: Arkham Knight Ertelendi mi?

Batman Arkham Knight Ertelendi mi

Yeni nesil konsolların yanı sıra PC platformu için de duyurulacağı bilinen Batman serisinin yeni üyesi hakkında oyunun hayranlarının hoşuna gitmeyecek bir söylenti ortaya çıktı.

WonderCon‘da yayınlanan Batman: Arkham Knight için yayınlanan bir trailerın sonunda oyunun çıkış tarihinin 2015’e ertelendiği belirtiliyor.

Batman Arkham Knight Ertelendi mi

Ortaya çıkan bu söylentiyi doğrulayacak resmi bir açıklama olmamasına rağmen, bu yüzden Batman hayranları bu habere bir söylenti olarak inanmak istiyor. Ancak böyle bir etkinlikte ortaya çıkan haberin söylenti olma olasılığı oldukça düşük.

Ailenin yeni üyesi Batman: Arkham Knight için resmi bir açıklama yapılmamasının iki sebebi olduğu söyleniyor. Bunlardan birincisi oyuna çıkış tarihi vermenin erken olduğunu düşünmeleri, diğeri ise oyunun geliştirme dışında yaşanan başka nedenler gösteriliyor.

Şuan Batman: Arkham Knight için resmi bir erteleme haberi bulunmuyor. Ancak oyunun sahipleri tarafından da önemi oldukça yüksek bir etkinlikte ortaya çıkan bu söylentinin yalan olma ihtimali ise oldukça düşük.

Bakalım Batman hayranlarının bu habere tepkisi ne olacak.

Virus Shield Mağdurlarına Para İadesi!