Epson L655: Baskı maliyetinde yüzde 90 tasarruf

Epson L655

Epson L655 ; iki yıl boyunca kullanılabilecek mürekkeple gelen; hızlı ve uygun maliyetli renkli baskı sunan, kopyalama, faks ve tarama özellikleriyle entegre mürekkep tankına sahip çok işlevli bir dubleks yazıcı.

Epson L655 ilk alımda 70 ml’lik 6 renk (2 cyan,2 magenta,2 sarı) ve 140 ml’lik 2 siyah Epson orijinal mürekkep şişeleriyle geliyor.  Gönderilen ilk setler sayesinde 11 bin sayfalık siyah baskı ve 13 bin sayfalık renkli baskı kapasitesiyle¹ dikkat çeken L655, baskı maliyetinde yüzde 90’a varan tasarruf sağlıyor². Ayrıca çift taraflı baskı imkanıyla kağıttan ve zamandan tasarruf sağlayan model dakikada ortalama 14 sayfalık³ çıktı kapasitesine sahip. Çoklu kopyalama fonksiyonuyla tek tuşla bir sayfanın 99 kopyasını almaya imkan tanıyan hepsi bir arada yazıcının tarama çözünürlüğü de 1200dpi.

Epson L655-mürekkep tankı

İş amaçlı baskı mürekkebi

Ofis kullanımı için hızlı kuruma ve lekesiz baskı sağlayan orijinal boya mürekkebi ve siyah pigment mürekkepler, L655’in diğer bir avantajı. Ayrıca Epson Connect ile Wi-Fi bağlanabilirlik⁴ özelliği dünyanın her yerinden akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar üzerinden baskıyı kolaylaştırıyor. Yöneltici gibi bir kablosuz erişim noktasına gereksinim duyulmadan Wi-Fi özellikli cihazlara doğrudan bağlanmaya olanak tanıyan Wi-Fi Direct  de L655’de bulunmakta.

Huawei Honor 5C Sertifika Alırken Görüldü