Fenercell ile Madrid’te TariheTanıklıkEt

fenercell

Fenercell’liler, tarihinde ilk defa Euroleague’de Final Four’a çıkan Fenerbahçe’yi yalnız bırakmıyor. Üstelik Avrupa’nın en güzel şehirlerinden biri olan Madrid’te iki gece konaklamanın ve rehber eşliğinde şehir turu yapmanın tadını çıkarıyor.

Fenercell, Fenerbahçe’nin tarihinde ilk kez Euroleague’de Final Four’a çıkışını Twitter üzerinden gerçekleştirdiği benzersiz bir kampanyayla kutluyor. Twitter üzerinden #TariheTanıklıkEt hastaghiyle Fenerbahçe’ye olan desteğini en yaratıcı şekilde anlatan 2 Fenercell’li, birer arkadaşıyla birlikte Euroleague kapsamında 15 Mayıs’ta oynanacak olan Real Madrid – Fenerbahçe Ülker yarı final basketbol maçına gitme hakkı kazanıyor.

fenercell

30 Nisan akşamına kadar devam edecek kampanyada talihlilerin Madrid’te 2 gecelik konaklama, rehber eşliğinde şehir turu ve ulaşım masrafları da Fenercell tarafından karşılanıyor. Hem Fenerbahçe’yi destekleyip hem Madrid’te rüya gibi iki gün geçirme fırsatı, Fenercell’lileri bekliyor.

Kampanya koşulları hakkında bilgi almak için Fenercell’in resmi Twitter hesabı olan twitter.com/fenercell adresini ziyaret edebilirsiniz.

iOS 8, Yüzde 80’i Gördü!