Avea Seyahat İle Dünya Avucunuzun İçinde

Avea Seyahat Uygulamasi 2

Avea, uçak-otobüs biletleri satış ve dağıtım hizmetini sunmakta olan Biletall A.Ş. işbirliğiyle hayata geçirdiği yeni servisi “Avea Seyahat” ile kullanıcılar, bilet satın alma, online check-in yapma, seyahat edecekleri yerler hakkında bilgi edinme gibi seyahatlerine yönelik tüm ihtiyaçlarını tek bir servis üzerinden karşılayabilecekler.

 Avea, yeni servisi “Avea Seyahat” ile sadece Avealıların değil tüm operatörlere ait müşterilerin iş veya tatil seyahatleri öncesi işlemlerini en kolay ve en hızlı şekilde çözmelerine imkan sağlıyor. Avea’nın, Türkiye’nin en kapsamlı uçak-otobüs biletleri satış ve dağıtım hizmetini sunan Biletall A.Ş. ortaklığı ile hayata geçirdiği servisi Avea Seyahat, kullanıcıların, seyahatlerine yönelik tüm ihtiyaçlarını web sitesinin yanı sıra cep telefonlarına indirecekleri mobil uygulama üzerinden de kolayca gidermelerine fırsat tanıyor.

 Avea_Seyahat_Uygulamasi

Hem seyahat öncesinde hem de seyahat esnasında, vazgeçilmez bir yol arkadaşı olmaya aday “Avea Seyahat” ile kullanıcılar, tüm seyahatlerini cep telefonlarından kolayca planlayabilecek, kendilerine özel fiyatlarla gidecekleri seyahat noktalarına ait biletlerini satın alabilecek ve seyahatleri kapsamında ihtiyaç duyabilecekleri her türlü bilgiye kolayca ulaşabilecekler.

Kullanıcıların, mobil uygulama veya web sitesi üzerinden cep telefonlarıyla kolayca yararlanabilecekleri uygulama kapsamında, her yöne yurt içi ve yurt dışı uçak bileti, yurt içi otobüs bileti satın alma, online check-in işlemleri, TL yükleme ve Avea yurt dışı   paketlerini inceleme gibi tüm seyahat öncesi ihtiyaçlarına yönelik çözümlerin yanı sıra gidecekleri yerler için de lezzet ve aktivite önerileri paylaşılacak.

Türk Hava Yolları, Atlas Jet, Anadolu Jet, SunExpress ile Alitalia, British Airways, KLM gibi birçok uluslararası firmadan uçak bileti ile; Ulusoy ve Varan gibi 100’e yakın yerel otobüs şirketinden Türkiye’nin her noktasına otobüs bileti hizmeti sunan Avea Seyahat, önümüzdeki dönemde otel ve tur hizmetleriyle de içeriğini zenginleştirmeyi hedefliyor.

Yeni Xperia Z Ultra İçin Çalışmalar Başladı