Snapdragon 820 kullanacak ilk telefon!

snapdragon 820 kullanacak ilk telefon letv pro max 2

Snapdragon 820 kullanacak ilk telefon hiç beklenmeyen bir markadan geliyor. LeTV Max Pro bu yongayla duyurulacak ilk telefon olabilir.

Qualcom tarafının beklenen yeni mobil yongası Snapdragon 820 için artık geri sayım başladı. Söz konusu yonga teknoloji dünyası tarafından merakla bekleniyor. İlk model ise bu hafta içerisinde duyurulacak gibi duruyor.

Snapdragon 820 kullanacak ilk telefon : LeTV Max Pro

Markayı ve modeli görünce şaşırmış olabilirsiniz. LeTV markasının modelleri ülkemizde satılmıyor. Çinli bir üretici olan LeTV, Snapdragon 820 konusunda atik davrandı. Böylelikle Snapdragon 820 kullanacak ilk telefon LeTV Max Pro olabilecek.

Bugünden başlamak üzere hafta içerisinde söz konusu modelin resmiyet kazanması bekleniyor. Telefon daha önce AnTuTu isimli performans testinde ve GFXBench’in internet sitesinde de görüntülenmişti. Yani aslında bu gelişme pek sürpriz olmayacak. AnTuTu’da 133.357 puan almayı başarabilen gizemli modeli merakla bekliyoruz.

LeTV Pro Max modelinde 5.5 inç büyüklüğünde QHD çözünürlük (1440 x 2560 piksel) sunan bir ekran, 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı, 21 MP arka ve 4 MP ön kamera, 3400 mAh batarya gibi özellikler bekleniyor. Telefon, kutusundan Android 6.0 Marshmallow ile birlikte çıkacak.

Snapdragon 820 kullanacak ilk telefon olma ünvanını kazanmak için hızlı davranan LeTV markası, yeni nesil Kryo çekirdeklerine sahip Snapdragon 820’nin nimetlerinden faydalanacak ilk marka olacak.

snapdragon-820-kullanacak-ilk-telefon-letv-pro-max-1

Asus ZenFone Max ön siparişe çıktı!