Asus Zenfone 7 için tarih verildi! 16 GB RAM ile gelecek!

Zenfone 7

Asus’un merakla beklenen yeni amiral gemisi Asus Zenfone 7 modeli için tarih verildi. 16 GB RAM’li bu telefon çok canlar yakacak.

Android telefon pazarında yaptığı atılımlar ile beğeni toplayan Asus, uzun zamandır amiral gemisi segmentinde pek varlık gösteremiyordu. Oyuncu telefonu Rog Phone’a ağırlığını veren firma, şimdi de herkese hitap edecek olan Asus Zenfone 7 ailesini tanıtacağını açıkladı. Amiral gemisi segmentinde yer alacak olan bu model, özellikleri ile çok canlar yakacak gibi görünüyor.

Asus’tan gelen açıklamalara göre; Zenfone 7 ailesi 26 Ağustos 2020 tarihinde düzenlenecek olan online etkinlikte resmi olarak tanıtılacak.

Asus Zenfone 7

Gücünü Snapdragon 865 yonga seti ve 16 GB RAM’den alacak telefonda tam dört adet arka kamera kurulumu yer alacak. Zenfone 7 Pro modelinde çift ön kamera kullanacağı söylenen firmanın, performans testlerinde rakiplerini geride bırakacağı da Geekbench sayesinde ortaya çıktı.

Galaxy S20 Fan Edition tasarımı sızdı!

Asus’un yeni canavarı Geekbench’in tek çekirdek bölümünden 973 puan ve çoklu çekirdek bölümünden 3346 puan almayı başarıyor. Çıktığında en hızlı Android telefonlar arasında yer alacak olan Zenfone 7’nin fiyatı Asus için büyük önem taşıyor.

Asus Zenfone 7

Bildiğiniz gibi Çinli telefon üreticileri amiral gemisi telefonlarının fiyatlarını 700 dolara kadar indirmeyi başarmıştı. Asus’un da rakipleri ile mücadeleye girebilmesi için bu fiyat segmentini tercih etmesi gerekiyor. Eğer telefonun fiyatı 999 dolara çıkarsa Asus’un pek başarılı olabileceğini düşünmüyoruz.