ASUS Zenbook S 13 OLED : Uzaktan çalışmayı sevenler için

ASUS  Zenbook S 13

Dijital Göçebelik popüler bir yaşam tarzı haline geldi. Bugün dünyanın her yerinde bir ortak çalışma alanı, otel, kafe, restoran veya kütüphanede, dijital göçebelere sıklıkla rastlamak mümkün. ASUS  Zenbook S 13 OLED tam da yaşam tarzını sürdürenlerin aradıklarını bir arada bulduğu model…

Uzaktan sürdürülebilir meslekler için cazip olan dijital göçebeliğin tek şartı; dizüstü bir bilgisayar. Yaşamını dijital göçebe olarak sürdürmek isteyenlerin, öncelikle kendisini yarı yolda bırakmayacak bir laptop ve internet altyapısına sahip olması gerekiyor.

ASUS, segmentinin en ince ve en hafif 13,3 inç dizüstü bilgisayarı olarak tasarladığı Zenbook S 13 OLED’i (UX5304) özellikle karavan hayatını benimseyenlere tavsiye ediyor. 1 cm’lik süper ince profili ve 1 kg’lık süper hafif kasasıyla sofistike Zenbook S 13 OLED, hiçbir koşulda ödün vermeyen performansı, güçlü bağlantısı ve uzun pil ömrüyle ultra taşınabilir teknolojinin en somut örneği.

ASUS  Zenbook S 13

Sürekli hareket halinde olanları düşündü

 Intel Evo sertifikalı Zenbook S 13 OLED, %20 artırılmış 20 watt’a kadar termal tasarım gücü (TDP) ve sahip olduğu 13. Nesil Intel Core i7 işlemciye kadar performansıyla taşınabilirliğin en güçlü örneğini sunuyor.

Bu özellikler 32 GB’a kadar LPDDR5 RAM ve ultra hızlı 1 TB PCIe 4.0 x4 SSD ile uzun ömürlü yüksek kapasiteli 63 Wh pil ile destekleniyor. ASUS, WiFi Master Premium ile geliştirilmiş WiFi 6E sayesinde hızlı ve kesintisiz bağlantılar sağlıyor.

Ultra kompakt olmasına rağmen, Zenbook S 13 OLED tam bir G/Ç bağlantı noktası içeriyor. Böylelikle kullanıcıların seyahatleri sırasında adaptör taşımasına gerek kalmıyor. İki ultra hızlı Thunderbolt 4 USB-C bağlantı noktası, hızlı şarjı, 4K harici ekranları ve 40 Gb/sn’ye kadar veri aktarımını desteklerken, bir USB 3.2 Gen 2 Type-A bağlantı noktası, bir HDMI 2.1 bağlantı noktası ve bir 3,5 mm ses jakı bağlantı noktası da içeriyor.

ASUS  Zenbook S 13

Zenbook, karavanda en iyi video konferans deneyimleri için FHD IR kamera, yapay zeka destekli görsel efektler ve yapay zeka gürültü önleme teknolojisine de sahip. Ayrıca Windows Hello ile hızlı ve güvenli yüz oturum açmayı da destekliyor.

Etkileyici Dolby Atmos Harman Kardon sertifikalı ses sistemi, sesi 5,25 kata kadar artırmak için ASUS Audio Booster teknolojisiyle birleştirilmiş akıllı bir amplifikatör içeriyor. %9,5 daha büyük parmak izi bırakmayan kaplamasıyla ASUS ErgoSense dokunmatik yüzeyi ise daha kolay hareket imkanı sağlıyor.

Dünyanın en dayanıklı bilgisayarı

MIL-STD-810H ABD askeri sınıf dayanıklılık standardı kullanan Zenbook 13 S OLED, 26 ayrı testle sıkı bir şekilde test edilerek dünyanın en sıkı şekilde test edilen en dayanıklı dizüstü bilgisayarı oldu.

Twitch Amouranth ve PewDiePie’ı banladı