ASUS, TUF Gaming LC II 360 ARGB AIO sıvı soğutucu modelini duyurdu

TUF Gaming

ASUS, TUF Gaming LC II 360 ARGB AIO sıvı soğutucu modelini duyurdu.

ASUS, TUF Gaming LC II 360 ARGB AIO sıvı soğutucu modelini duyurdu. Büyük 360 mm radyatör ve göz alıcı Gen 2 ARGB aydınlatma imkanıyla öne çıkan bu ekran kartı , birçok farklı kasayla ve CPU soketiyle uyum sağlıyor.

TUF Gaming LC II ARGB serisi orta seviye oyun sistemlerinden en iyi şekilde yararlanmak için gereken performansı ve özellikleri sunuyor. Soğutucu sıvı, aydınlatmalı soğuk plakadan güçlendirilmiş kılıflı tüplere aktarılıyor ve yüksek kapasiteli radyatörlerde 120 mm’lik üç ARGB fan ile soğutuluyor.

Fanlardaki oluklu kanatlar hava akışını en uygun seviyeye getirirken gürültüyü de azaltıyor. Aynı zamanda, Aura Sync ARGB öğeleri de radyatör fanlarını ve pompa kapağındaki TUF Gaming logosunu aydınlatarak benzersiz bir stil oluşturuyor.

TUF Gaming LC II 360 ARGB’de ayrıca pompa başlığı ve motorun ayrıldığı daha sessiz ve daha titreşimsiz yeni bir soğutma tasarımı bulunuyor. Yerleştirip döndürerek sabitlenen mekanizma da alet gerektirmeden kolay kurulum imkanı veriyor.

TUF Gaming

Sıvı soğutmalı radyatörler sistemin estetik stilini belirliyor. Özellikle de  çift odalı kasalarda dik monte edildiklerine görsel etkileri daha güçlü oluyor.  LC II 360 ARGB AIO sıvı soğutucu, kullanıcıların TUF anakartlarını, ekran kartlarını veya kasalarını mükemmel bir şekilde tamamlayacak yeni endüstriyel tasarımıyla başrol görevini benimsiyor.

Bu nesilde ASUS radyatör fanlarını daha parlak Gen 2 ARGB aydınlatmayla yeniledi. Bu göz alıcı RGB LED’ler kullanıcıların özenle hazırladıkları sistemlerin dikkat çekici olmasını sağlıyor. ASUS Aura Sync, aydınlatmayı sistemdeki bileşenlerin ve çevre birimlerinin geri kalanıyla senkronize ederek uyumlu bir görünüm elde etmeyi kolaylaştırıyor.

 Gelişmiş soğutma gücü

Devasa 360 mm radyatöre sahip ilk  AIO sıvı soğutucu olan TUF Gaming LC II 360 ARGB, serinin termal performansını bir üst seviyeye taşıyor. Buna ek olarak, hava akışını artırırken gürültüyü azaltmak için radyatörde soğuk havayı hassas bir şekilde yönlendiren oluklu kanatlar kullanılıyor.

Üç adet 120 mm ARGB fan hava akışı, statik basınç ve sessiz çalışma arasında mükemmel dengeyi kuruyor. Bu fanlar zahmetsiz soğutma için yeterli miktarda havayı radyatörden geçirirken gürültü seviyesini de 29 dB’in altında tutabiliyor.

Stephen King’den Drakula : Son Yolculuk ’a övgü!