ProArt LC 420 CPU AIO Soğutucu Modelini Duyurdu

ProArt LC 420

Şık ve sade bir tasarımı birinci sınıf teknolojiyle birleştiren ProArt LC 420, yüksek performans, düşük gürültü seviyesi ve özenli stil arayan içerik üreticileri için geliştirildi.

Yüksek performanslı üç fazlı bir motor pompasından ve Noctua IndustrialPPC fanlardan güç alan bu soğutucu, pompa kapağının üzerindeki minimalist ProArt tasarımlı aydınlatılmış gösterge ile sistem verilerini gerçek zamanlı olarak bir bakışta görme imkanı veriyor. Sistemlere şıklık katan sade ve zarif estetiğiyle ProArt LC 420 serin, sessiz ve özel. İçerik üreticiler bu üç nitelikten vazgeçemeyecek.

ProArt LC 420

Yüksek performans

Piyasadaki az sayıda 420 mm hepsi bir arada soğutuculardan biri olan ProArt LC 420, bulunabilecek en güçlü soğutma çözümleri arasında yer alıyor. Üç adet Noctua NF-A14 industrialPPC-2000 PWM 140 mm radyatör fanı sessiz hava akışı sağlıyor.

Yüksek performans ve düşük gürültü seviyesi ProArt LC 420’nin diğer öğelerinde de görülüyor. Birinci sınıf üç fazlı motor pompası ısıyı radyatöre kesintisiz bir şekilde iletirken akustik olarak da arka planda kayboluyor. Normalden kalın olan radyatörde daha fazla soğutma malzemesi saklandığından fanların ve motorun çok fazla çalışmasına gerek kalmıyor.

420 mm hepsi bir arada soğutucu büyük kasalara göre ayarlanacak şekilde tasarlandı. ProArt LC 420 ayrıca 450 mm güçlendirilmiş, kılıflı tüpleriyle birçok farklı sistemde dayanıklılık ve esneklik sunuyor.

ProArt stili

İçerik üreticilerin dikkatini dağıtacak RGB aydınlatma yerine ProArt LC 420’de pompa kapağının üzerinde sade bir şekilde aydınlatılmış bir gösterge yer alıyor. Bu gösterge ayrı bölümlere ayrılmış şekilde fan hızlarını, sıcaklıkları veya sistem yükünü yansıtabiliyor. Bu sade aydınlatmalı gösterge sayesinde kullanıcılar sistemin soğutma performansını bir bakışta kontrol edebiliyor. Bu göstergenin ayarları Armoury Crate yazılımından yapılabiliyor.

ProArt LC 420, ProArt ailesindeki anakartlar, ekran kartları, monitörler ve daha fazlasıyla uyumlu olacak şekilde tasarlandı. Profesyonel içerik üreticileri bu ürün ailesiyle birinci sınıf performans, uygun akustik ve şık görünüm odaklı sistemler oluşturabiliyor.

Diablo 4’ün Yeni Boss’u Kim Olacak?