Galaxy S21 iç bileşenlerinin S20’den bu yana pek değişmediği ortaya çıktı!

Galaxy S21 iç bileşenlerinin S20'den bu yana pek değişmediği ortaya çıktı!

Samsung Galaxy S21 5G hakkında yapılan cihazın sökülmüş videosu, iç kısmın kendinden önceki Galaxy S20 modeline oldukça benzediğini gösteriyor.

Galaxy S21 iç bileşenlerinin S20'den bu yana pek değişmediği ortaya çıktı!

Cihazın içine bakmak için önce plastik arka kısım çıkarılıyor. Cihazın arkası komple plastik bir malzeme, cam parçasından herhangi bir iz bile yok. Galaxy S21 ünitesi iki mmWave 5G ile donatılmış (diğer versiyonlar yalnızca alt 6’yı destekliyor). Antenler sol ve sağ tarafta birer tane olmak üzere yerleştirilmiş. Çok büyük değiller, ancak yine de bir 4G telefonun barındırması gerekenden iki anten daha fazla. Geçen yıl Samsung, yalnızca Verizon için özel bir mmWave etkinleştirilmiş S20 sürümü üretmişti, bu yıl ise artık özel bir sürüm olmaktan çıktı.

Samsung’un bu yıl değiştirdiği bir şey, ekran şerit kablosunu tamamen çıkarılabilir hale getirmek oldu. Bu durum ekranı değiştirmeyi oldukça basitleştiriyor. Sadece arka paneli, kablosuz şarj bobinini ve hoparlör aksamını (USB-C bağlantı noktasını ve nano-SIM yuvasının yanı sıra ekran kablosu bağlantı noktası dahil) çıkarmanız yeterli olacaktır.
Potansiyel olarak zor olan ise, pilin ve selfie kameranın yerini değiştirmek. Pil, Samsung telefonların standart özelliği olarak çekme tırnakları olmadan yapıştırılmış. Selfie kamerası da aynı şekilde yapıştırılmış durumda.

İç tasarımın ne kadar az değiştiğine bir göz atmak için Galaxy S20 sökülme videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Google ve Facebook arasında gizli anlaşma ortaya çıktı!