Creative E5’i güncelledi!

creative e5

Ses Teknolojisi deyince ilk akla gelen Firmalar arasında Creative yer alır. Creative E5 adlı cihazını güncelledi. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yeni yazılım güncelleştirmesinin kod adı: 151105. Yeni çıkan güncelleştirme cihazın standby konumunda 72 saat boyunca kalmasını sağlıyor.

Yeni yazılım güncelleştirmesi bugün itibariyle ortaya çıktı. Yeni yazılım güncelleştirmesi SoundBlaster E5 ile şimdilik uyumlu.

Uzun zamandan beri Kullanıcılar ürünle ilgili ciddi sıkıntılar yaşıyordu. Bu sıkıntıların başında Hoparlör ve Kulaklıklardan hışırtılı ses gelmesi problemleri yer alıyordu.

creative e5

Bu gelen şikâyetler üzerine firma yeni yazılım güncelleştirmesini kullanıcılara sundu. Ayrıca yeni gelen güncelleştirme; cihazda yaşanan kitlenme problemlerinin önüne geçip ciddi bir performans artışı veriyor.

Otomatik Standby sorunu da bu güncelleştirme ile çözmüş. Line In / Optical In ve Bluetooth ses eşleşmeleri de yaşan diğer bir sıkıntı arasında yer alıyordu.

Yeni güncelleştirme ile cihaz USB durumunda 30 dakika boyunca aktif olarak çalışıyor. Yeni güncelleştirme Windows’un; Vista, 7, 8, 8.1’in 32 ve 64 bit sürümleriyle OS X 10.6.8 ve üzeri ile de uyumlu. Güncelleştirmeyi Creative’in sitesinden indirebilirsiniz.

Windows 7’de Can Sıkan bir sorun ortaya çıktı –Dosya Konusu-