Asus’tan çift ekranlı yapay zeka destekli laptop: Asus Project Precog!

Asus Project Precog

Asus’un düzenlediği özel etkinliğinde Donanım Günlüğü olarak biz de yerimizi aldık ve özellikle firmanın yeni Asus Project Precog isimli ürününü çok beğendik. Şu an gelişim süreci devam eden ürün, önümüzdeki yıllarda yeni bir laptop PC akımının başlatıcısı olabilir.

Asus Project Precog’ta geleneksel tuş takımı yer almıyor. Bunun yerine çift ekran unsuru bulunuyor, ki böylece isterseniz aynı anda iki ekranı kullanabilir, isterseniz de bir tanesinde dokunmatik klavyenizi kullanabilirsiniz. Ayrıca ekrandaki objeleri istediğiniz gibi konumlandırabilir, kalem yardımıyla profesyonel çizimler dahi yapabilirsiniz.

Asus’tan yapay zeka destekli ve çift ekranlı özel bir ürün: Asus Project Precog

Asus, bu ürünün birçok farklı modda kullanılabileceğini belirtiyor. İster laptop, ister tablet, ister e kitap, isterseniz de bir satranç tahtası gibi kullanabilirsiniz. Firmanın üzerinde durduğu bir diğer önemli nokta ise, yapay zeka desteği. Bu sayede ürünün her seferinde en verimli şekilde çalışması ve pil tüketimini de buna göre dengelemesi hedefleniyor.

Asus yetkililerinin belirttiğine göre ürünün geliştirme süreci hala devam ediyor ve ürünün final sürümünün 2019 yılında satışa sunulması muhtemel. Yeni detaylar oldukça sizlerle paylaşacağız.

Huawei P20 inceleme! Bu telefonun kamera performansına şaşıracaksınız!