Asus, Android’e daha da fazla oyun gücü getirecek

Asus, Android'e daha da fazla oyun gücü getirecek

Asus, oyun odaklı Republic of Gamers telefon serisinde iki yeni cihazı duyurdu: ROG Phone 6 ve ROG Phone 6 Pro. İşte tüm detaylar.

Oyun oynamayı seven oyuncular için oyun telefonları ve yükseltilmiş ekranlar oldukça etkileyici görünüyor. Her iki model de Qualcomm’un Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisini çalıştırıyor ve 512 GB’a kadar depolama alanıyla geliyor. Önceki ROG Phone 5S ile aynı boyutta 6.78 inç OLED ekranlara sahipler, ancak 165Hz yenileme hızları ve 720Hz dokunmatik örnekleme oranları, son modele göre önemli gelişmeler. Önceki modellerle aynı 6.000 mAh pilleri ve yükseltilmiş üç kamera kurulumu mevcut. Telefon 6 999 €’dan ve 6 Pro 1.299 €’dan başlayacak – ilk olarak İngiltere ve Avrupa’da piyasaya sürülecek ve Asus daha sonra ABD, Hindistan ve başka yerlere geleceklerini söylüyor.

Asus, Android'e daha da fazla oyun gücü getirecek

ROG Phone 6 siyah beyaz, 6 Pro ise yalnızca beyaz renkte gelecek. İki model arasındaki en büyük fark, 6 Pro’nun arkasındaki ikinci OLED ekran. Pro modelinde biraz daha fazla RAM de alabilirsiniz. Phone 6, 16 GB bellekle öne çıkıyor, ancak Pro, 18 GB’a kadar çıkacak. Normal Phone 6 modelinin muhtemelen çoğu insan için yeterli olacağını söylemek yalış olmayacaktır.

Asus, temelde sadece oyun oynamak için basit bir kontrolör görevi gören dev bir klipsli fan olan Aeroaktif Soğutucu aksesuarını bile güncelledi. Telefonun özellikleri, özellikle ekranın yenileme ve yanıt oranları her zamanki gibi etkileyici. Android’deki en karmaşık oyunları bile oynamak için 18 GB RAM’e ihtiyacınız yok. Asus’un da zamanında yazılım güncellemeleri konusunda biraz problemli bir geçmişi var ve bu cihazlar için yalnızca iki yıllık Android ve güvenlik güncellemeleri vaat ediyor.

Xiaomi, yeni Mi 12S Ultra amiral gemisi akıllı telefonuyla fark yarattı