Assassin’s Creed: Unity ücretsiz oldu!

Assassin’s Creed: Unity

Ubisoft, Assassin’s Creed: Unity oyununu ücretsiz olarak PC oyuncuları ile buluşturuyor. Fransa’daki Notre Dame Katedrali’nde çıkan yangın sonrası Ubisoft’un bu jesti takdire şayan.

Geçtiğimiz günlerde Fransa’daki Notre Dame Katedrali’nde çıkan yangın, katedralin tanınmaz hale gelmesine neden olmuştu. Notre Dame Katedrali’nin yeniden restore edilmesi için kolları sıvayan Fransa, bu işlem sırasında Ubisoft’un bir oyunundan yardım alacağını belirtti.

1789 yılında Fransız İhtilali döneminde Paris’te geçen Assassin’s Creed Unity‘de mekanlar döneme ve gerçeğe uygun bir şekilde tasarlanmıştı. Oyunda doğal olarak Notre Dame Katedrali de yer alıyordu. Oyunda Notre Dame Katedrali‘nin içini ve dışını komple modelleyen Ubisoft, Fransa’nın restore işlemine büyük ışık tutacak.

Assassin’s Creed: Unity ücretsiz oldu

Ubisoft, bu üzücü olayın ardından PC oyuncularına uPlay üzerinden Assassin’s Creed Unity’i ücretsiz olarak dağıtma kararı aldı. 25 Nisan 2019 tarihine kadar ücretsiz olarak indirilebilir olacak olan Assassin’s Creed Unity, daha sonrasında ise yine eski fiyatı olan 154 TL’den satılacak.

PlayStation 5 işlemcisi doğrulandı! İşte sunduğu yenilikler!

Ubisoft’un bu hareketi takdire şayan olmuş. Oyunu ücretsiz olarak indirmek için buraya tıklayabilir daha sonra talimatları izleyerek oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bakalım Ubisoft ilerleyen günlerde diğer Assassin’s Creed oyunlarını ücretsiz olarak sunma kararı alacak mı?

Assassin’s Creed: Unity

Assassin’s Creed Unity sistem gereksinimleri

Minimum sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1

İşlemci: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz

Bellek: 6 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM)

Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

Önerilen sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1

İşlemci: Intel Core i7-3770 @ 3.4 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or better

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon R9 290X (3 GB VRAM)

Depolama: 50 GB kullanılabilir alan