Assassin’s Creed: Rogue’un Çıkış Tarihi Belli Oldu

assassins creed a

Assassin’s Creed: Rogue’nin fragmanı kısa bir sürede olsa ortaya çıktı ve oyunla ilgili birçok ipucu verdi.

Assassin’s Creed hakkında son yaşanan sızıntılara göre Assassin’s Creed:Rogue’un bir fragmanı sanal aleme sızdı. Ancak bu sızıntı fark edildiği anda aynı hızla ortadan kayboldu. Ancak fragmanda oyunun Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkacağı yer alıyordu. Daha da önemlisi oyunun çıkış tarihi olarak 11 Kasım tarihi göze çarpıyor.

 

10569084_534670923300488_8086792236020955229_n

 

Assassin’s Creed:Rogue olarak gördüğümüz oyunun daha önce Assassin’s Creed Comet olarak ortaya çıkması bekleniyordu. Geçtiğimiz haftalarda ise oyunun nihai adını ve kutusunu görme şansı yakaladık. Son olarak kısa bir süreliğine de olsa sızan fragmanla birlikte oyun hakkında epeyce bilgiye sahibiz diyebiliriz.

Assassin’s Creed: Rogue’un fragmanına bakarak oyunun hemen hemen Assassin’s Creed 4 ile benzerlik gösterdiğini söyleyebiliriz. Bunun nedeni ise her iki oyunda da kara ve deniz görevlerinin yer alması. Fragmanda yer alan en dikkat çekici bölümlerden biri ise Kuzey Kutubunu baştan başa geçen yeni bir karakter oluyor.

Son olarak konuyla ilgili oyunun yapımcısı Ubisoft’tan yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor. Önümüzdeki günlerde Assassin’s Creed: Rogue ile iilgili daha fazla detayın ortaya çıkması da muhtemel.

Samsung’un Dev Ekranlı Curved UHD TV’si Türkiye’de!