Assassin’s Creed: Pirates, Windows Phone’a Geliyor

Assassins Creed Pirates Windows Phonea Geliyor

Assassin’s Creed: Pirates hakkında açıklamalarda bulunan Ubisoft, oyunun çok yakında Windows Phone kullanıcılarına sunulacağını doğruladı.

Assassin’s Creed serisinin yapımından sorumlu olan Ubisoft stüdyosu tarafından mobil platformlara yönelik olarak geliştirilen Assassin’s Creed: Pirates, 2013 yılı Aralık ayında Android ve iOS işletim sistemli cihazlara yönelik olarak piyasaya sürülmüştü. Ancak Windows Phone her zaman olduğu gibi oyunun ilk yayınlandığı platformlar arasında yer almıyordu.

Assassin's_Creed_Pirates

Assassin’s Creed: Pirates‘ın gecikmeli de olsa Windows Phone kullanıcılarına da yöneleceği yönünde ilk haberler geçtiğimiz haftalarda ortaya çıktı ama bugüne kadar Ubisoft cephesinden resmi bir açıklama gelmemişti. Şimdiyse resmi Twitter hesabından konuyla ilgili açıklamada bulunan Ubisoft, Assassin’s Creed: Pirates‘ın çok yakında Windows Phone 8 işletim sistemi için de yayınlanacağı resmi olarak duyurmuş oldu. Oyunun Windows Phone’a taşınması için net bir tarih verilmiş değil ama Ubisoft’un açıklamalarına bakılacak olursa Windows Phone kullanıcılarının pek de uzun süre beklemesi gerekmeyecek.

Google Glass Geliştiricisi Oculus Rift’e Geçti