Assassin’s Creed Kişiselleştirme Videosu

Assassins Creed Unity Wallpaper

Assassin’s Creed Unity’de kendi suikastçinizi kendiniz yaratabileceksiniz.

Ubisoft Assassin’s Creed Unity’de yer alacak co-op modunu ve karakter kişiselleştirme özelliğini anlatan bir video yayınladı. 5 dakikalık tanıtım videosunda Assassin’s Creed serisinin diğer oyunlarından farklı olarak Assassin’s Creed Unity’de oynadğınız karakteri kendi arzunuza göre kişiselleştirme özelliği üzerinde duruluyor.

 

 

Assassin’s Creed Unity’de bulunan karakter kişiselleştirme özelliği ile kendi Assassin’inizi saldırı,hareket, suikast, gizlilik konularında geliştirerek kendi suikastçinizi geliştirebilirsiniz. Bu noktada videoda da gösterildiği üzere oyunda oynayacağınız karakterin kıyafetinin renginden savaş özelliklerine kadar her şeyi ayarlamak sizin elinizde.

Öte yandan oyunda yer alacak karakter kişiselleştirme özelliğinin yanı sıra yüzlerce yeni silah bizleri bekliyor. Bu silahlardan en dikkat çekici olanı ise videoda da görebildiğimiz bileğe takılan küçük ok.

Assassin’s Creed Unity’nin 11 Kasım’da oyuncular ile buluşuyor. Oyunun oynanabileceği platformlar ise şöyle; PC, PS4, Xbox One.

Samsung, Galaxy Note 4 İçin Video Reklam Yayınladı!