Apple’dan Müzik Dinleme Servisi Geliyor

apple wwdc 2015 muzik servisi

Bugün gerçekleşecek olan Apple’ın WWDC 2015 etkinliğinde firmanın yeni bir müzik dinleme servisi duyuracağı kesinleşti. Sony Müzik’ten gelen açıklama ile Apple’ın yeni müzik servisinin belli olan detaylarına bakalım.

apple-muzik-servisi

Apple bugün WWDC 2015 etkinliğini gerçekleştirecek. Etkinlikle iOS 9 ve yeni Mac OS X’in tanıtılması artık belli oldu ancak iOS 9 ile birlikte gelecek olan yenilikler halen daha netleşmiş değil. iOS 9’un yazılımsal özellikleri haricinde Apple’ın yeni bir müzik servisi duyuracağı ortaya çıktı. Sony Müzik’in CEO’su Doug Morris tarafından dün akşam saatlerinde doğrulanan bilgiye göre Apple, Spotify gibi servislere rakip bir online müzik dinleme servisi üzerinde çalışıyor.

Apple’ın müzik yayıncıları ile halen daha görüştüğünü, bir kısmıyla anlaştığını dile getiren Sony Müzik CEO’su Apple’ın bu servisinin ücretli olacağını söyledi. İddiaya göre Apple’ın yeni gizemli müzik dinleme servisi, ilk 3 ay ücretsiz olacak ancak daha sonraki aylar aylık ücretlendirme ile hizmet verecek. Ayda 9.99 Dolar ödeyerek sınırsız müzik dinleme sunacağı dile getirilen servisin kesinlikle ücretsiz olmayacağına vurgu yapıldı.

Dünden Bugüne iOS Sürümleri Tarihçesi