Apple’dan Mac modelleri için yeni reklamlar!

Mac modelleri

Apple, Mac modelleri için bugün yeni reklam filmlerini YouTube üzerinden yayınladı. Mac modelleri için yayınlanan reklam filmlerinde, Mac’in üretim alanındaki etkisine değiniliyor.

Cupertinolu teknoloji devi, Mac modelleri için bugün yeni reklam filmlerini yayınladı. Behind the Mac – Bruce Hall, Mac – Behind the Mac, Behind the Mac – Peter Kariuki ve Behind the Mac – Grimes ismindeki reklamları YouTube’da yayınlayan Apple, farklı iş sektörlerindeki başarıların, Mac’ler ile elde edildiğini vurguluyor.

Sinema, müzik, fotoğrafçılık ve buna benzer sektörlerde tartışmasız en iyi olan Apple, macOS’in vermiş olduğu stabilite ve sunduğu performans ile öne çıkıyor. macOS Mojave ile performansın sınırlarını zorlayan firma, endüstriyel alanda rakipleri ile arasındaki farkı açmak için elinden geleni ardına koymuyor.

macOS Mojave 10.14 tanıtıldı!

macOS için geliştirilen uygulamaların Windows ve Linux‘a göre daha verimli çalışması, son kullanıcılar olmasa da bu tip endüstriyel iş alanında çalışanların ilgisini fazlasıyla çekiyor. Apple da bunu bildiğinden Mac’e eklediği yeni özellikler sektörde rakipsizliğe doğru emin adımlarla ilerliyor.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve Apple’ın Mac reklamları ile sizleri baş başa bırakalım.

Mac modelleri için yeni reklamlar

Behind the Mac – Bruce Hall

Mac – Behind the Mac – Apple

Behind the Mac – Peter Kariuki

Behind the Mac – Grimes