Apple Watch Series 9 önemli performans yükseltmeleri ile gelecek

v1v1

Apple’ın her yıl düzenlediği sonbahar etkinliğine sadece bir ay kaldı. Cupertino merkezli teknoloji devi, her yıl Eylül ayında en yeni nesil iPhone’ları, Watch Series’i, iPad Pro’ları ve hatta bir MacBook’u piyasaya sürdüğü etkinliği düzenliyor.  Sızıntılar ve söylentiler, iPhone 15 serisi hakkında pek çok bilgiyi ortaya çıkarken son olarak Apple Watch Series 9 hakkında bilgiler geldi.

 Apple’a yakınlığı ile bilinen teknoloji analistlerinden Mark Gurman, aktardığı bilgilere göre Apple’ın bu yıl üç akıllı saat çıkaracak Bunlar, Apple Watch Series 9’un 41 mm ve 45 mm varyantlarını içerir ve üçüncüsü, ikinci nesil Apple Watch Ultra olacakç Özellikle, şirket bu yıl Watch SE 3’ü atlayacak. Apple’ın SE cihazlarını iki yılda bir piyasaya sürme geleneğini takip ettiği düşünülürse bu şaşırtıcı değil. Watch SE, halefi yani geçen yıl gelen ikinci nesil ile 2020’de çıkış yaptı. Bu nedenle, üçüncü nesil Watch SE’nin gelecek yıl gelmesi bekleniyor. 

Apple Watch Series 9

Gurman’a göre, yaklaşmakta olan üç Apple Watch modelinin yeni S9 işlemci tarafından destekleneceği bildiriliyor. Mevcut nesil Watch Series 8’e kıyasla önemli performans yükseltmeleri sağladığı söyleniyor. Gürman, bunun Series 6’dan bu yana ilk kez performans artışı sunacağını ekliyor. 

Apple Watch Ultra 2’nin koyu titanyum renk seçeneğiyle geleceği tahmin ediliyor. Şirket, geçen yılki model üzerinde test etmişti ancak sonunda tasarımcılar görünümü beğenmediği için atladı. Önceki rapora göre , ikinci nesil Ultra, önceki modelden daha hafif olacak. Görünen o ki Apple Watch Series 9 2024 yılında yine tepede yer alacak.

Uygun fiyatlı Cooler Master GA271 monitörü Avrupa’da piyasaya sürüldü