Apple Watch Series 7 ,15 Ekim’de geliyor

Apple Watch 8 özellikleri

Apple, 8 Ekim Cuma günü Apple Watch Series 7 için ön siparişleri açıyor. Uzun süredir beklenen akıllı saatler 15 Ekim’de piyasaya sürülüyor. İşte detaylar.

Apple, Watch Series 7‘yi ilk olarak geçen ay bir etkinlikte tanıtmıştı. Ancak şirket akıllı saatlerin bu sonbaharda satışa sunulacağını söylemişti. Apple Watch Series 7 için ön siparişler şimdi 8 Ekim Cuma günü 5AM PT / 8AM ET’de başlayacak. Apple Watch Series 7, daha yuvarlak köşeler ve daha yumuşak bir tasarıma sahip, neredeyse kasanın kenarına kadar uzanan bir ekranla gelecekler. 7 Serisi 41 mm ve 45 mm boyutlarında geliyor. Ekranın etrafındaki çerçeveler sadece 1,7 mm. Yeni seri akıllı saatlerde bulunan her zaman açık modu, Seri 6’dan yüzde 70 daha parlak olarak tasarlanmış. Apple ayrıca Apple Watch Series 7’deki daha büyük ekranlardan yararlanmak için çeşitli yeni saat yüzleri de sunacak.

Apple Watch Series 7 ,15 Ekim'de geliyor

Ekran boyutu, daha iyi açık hava bisiklet desteği, antrenmanlarda düşme desteği ve bazı Fitness Plus yükseltmeleri gibi watchOS 8 geliştirmelerinin yanı sıra Apple Watch Series 7’de gerçekten büyük değişiklik yok. Apple Watch Series7 için ön siparişler 8 Ekim’de başlayacak ve cihazlar 15 Ekim‘de gönderilmeye başlayacak. Tabi ki son zamanlarda Apple Watch’ın en büyük artısı iPhone cihazlarda ekran kilidini açabilme özelliği sunması. Artık kullanıcılar FACE ID kullanmalarına gerek kalmadan iPhone cihazlarının ekranlarını Apple Watch ile açabilecekler.

Amazon Prime Video Türkiye ekim ayında öne çıkanlar