Apple Watch Series 4 için güzel haber!

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4 modelinde yer alan elektrokardiyografi (EKG) özelliğinin nihayet aktif olacağı tarih açıklandı. Apple Watch Series 4 işte bu tarihten itibaren EKG çekebilecek.

Apple, Eylül ayında tanıttığı Series 4 modeli ile büyük ses getirmişti. Sağlı konusundaki girişimlerini bir tık üste taşıyan Apple, Series 4’e koyduğu elektrokardiyografi yani EKG özelliği ile herkesi şaşırtmıştı. Ancak Apple, EKG özelliğini akıllı saatine koymasına rağmen bu özelliği aktif etmemişti.

Apple Watch Series 4 çok yakında EKG çekebilecek!

MacRumors’un bugün elde ettiği bilgiler doğrultusunda Series 4’ün ne zaman EKG çekebileceği belli oldu. Apple’ın önümüzdeki haftalarda yayınlayacağı watchOS 5.1.2 güncellemesi ile EKG özelliği kullanabilir olacak. Ancak Apple’ın burada bir kısıtlaması bulunuyor.

EKG özelliği tüm dünyada satılan Apple Watch modellerinde aktif olmayacak. Başta Amerika ve belli başlı Avrupa ülkelerinde satılan Series 4 modelleri EKG özelliğini destekleyecek. Türkiye‘de satılan Series 4 modeli maalesef ki EKG özelliğinden mahrum kalacak.

iPhone için indirim çanları çalıyor!

Umarız Apple, EKG gibi oldukça faydalı hayat kurtarabilecek bir özelliği tüm dünyada sattığı Series 4 modellerine ekler.

Apple Watch Series 4