Apple Watch Series 4 ekranına ödül!

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4 ekranı The Society for Information Display tarafından ödüle layık göründü. İşte Series 4’ün ekranının başarılı olduğu noktalar.

Apple, akıllı saat pazarını domine etmesini rehavete çevirmek yerine sürekli yenilikler sunarak bu alandaki başarını kanıtlamaya devam ediyor. Series 4 ile EKG özelliğini akıllı saate getiren Apple, ekran konusunda da başarılı işlere imza atacağının sinyallerini vermişti. OLED panel kullanan Apple, parlaklık konusunda da rakiplerinin önünde yer alıyordu. Bugün ise bu The Society for Information Display tarafından doğrulandı.

Apple Watch Series 4 ekranı ödül aldı!

The Society for Information Display, Apple Watch Series 4’ün ekranını yılın en iyi ekranı seçti. OLED tabanlı ekranı ile dış ortamda yüksek parlaklık sunarak saatin her koşulda net görülmesini sağlayan Apple, bu teknolojiyi LTPO ile birleştirmişti. Low-Temperature Polycrystalline Oxid teknolojisi sayesinde daha fazla verimlilik ve parlaklık sunan Apple’ın, 2020 yılında micro-LED teknolojisine geçiş yapacağı söyleniyor.

İşte karşınızda iPhone Xr 2019!

Micro LED teknolojisi sayesinde daha uzun kullanım süresi sunacak olan Apple, muhtemelen ekran konusunda yine övgüler alacaktır. Series 4 ile ekranı iPhone X vari oval şekile çeviren ve bu sayede daha fazla alan sunan Apple’ın, köklü değişikliğe Series 6 ile gideceği düşünülüyor.

Apple Watch Series 4