Apple Watch Series 5 tanıtıldı!

Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5, iPhone 11 etkinliğinde sergilendi. Her zaman açık ekranı ile dikkat çeken Series 5, yeni renk seçenekleri ile geliyor.

Akıllı saat pazarında uzun zamandır liderliğini elinde bulunduran Apple, Series 4 ile EKG özelliğini saate kazandırmıştı. Akıllı saat konusunda Series 4 ile devrim yaratan Apple, bu yıl karşımıza Series 5 ile çıktı. Çıktı çıkmasına ancak Series 5 maalesef ki bir önceki nesil gibi çok ses getirmeyecek gibi görünüyor.

Bildiğiniz gibi Apple Watch’ta saati görmek için ya ekrana dokunmanız ya da bileğinizi kendinize doğru çevirmeniz gerekiyordu. Apple, bu durumu ortadan kaldırmak için her zaman açık ekran özelliğini Apple Watch’a kazandırıyor. Her zaman açık ekran aktif olduğunda kadran soluklaştırılıyor. Siz saate baktığınızda veya ekrana dokunduğunuzda kadranın parlaklığı artıyor.

Apple Watch Series 5 1

Apple, GPS özelliğinin yanında bu modeline bir de Pusula ekliyor. 64 bit çift çekirdekli S5 işlemciden gücünü alan yeni modelde 32 GB dahili depolama birimi yer alıyor. Bu zamana kadar ki Apple Watch modellerinde depolamanın 16 GB olduğunu belirtelim.

iPhone 11 tanıtıldı! İşte iPhone 11 özellikleri!

iPhone 11 Pro Max tanıtıldı! İşte özellikleri

iPhone 11 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri!

Gümüş, uzay grisi, altın, titanyum ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan Series 5, 40 mm ve 44 mm boyutları ile geliyor. Bluetooth 5.0 ve Apple W3 bağlantısı sunan Series 5, 399 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak.