Apple Watch Series 10’un Özellikleri Ortaya Çıktı

apple watch se

Apple’ın merakla beklenen etkinliğine birkaç gün kalmışken yeni iddialar ve sızıntılar arka arkaya geliyor. Apple Watch Series 10’un bazı detayları belli oldu. Lafı daha fazla uzatmadan neler olduğuna birlikte bakalım.

Apple, 9 Eylül Pazartesi günü tanıtım etkinliği gerçekleştirecek. Bu etkinlikte iPhone 16 ailesi, AirPods 4 ve Apple Watch Series 10 duyurulacak. Tanıtımdan kısa süre önce dedikodu kazanı iyice kaynamaya başladı. Söylentilerin merkezinde bu sefer yeni Apple Watch bulunuyor. Aslında saatle ilgili bazı bilgiler daha önce raporlanmıştı, fakat tam olarak ayrıntılar belli değildi. Taze bir raporla birlikte bu durum değişti. Yeni iddialara göre Apple Watch Series 10’la birlikte paslanmaz çelik malzeme yerine titanyum geldi. İki farklı boyutta piyasaya sürülecek olan yeni Apple Watch’un dört farklı renk seçeneği olacak.

Apple Watch Series 10

Apple Watch Series 10’un iddia edilen özellikleri şu şekilde:

-42 ve 46 mm olmak üzere iki model
-Kavisli ekran
-Hoparlör tasarımı Apple Watch Ultra gibi olacak
-Daha ince gövde
-Paslanmaz çelik malzeme yerine titanyum kullanılıyor
-Milano Loop hasır kordon 10 yıl sonra nihayet güncellendi. Tüm detaylar değiştirildi ve artık titanyumdan üretiliyor
-Titanyum modelin muhtemel renkleri altın, siyah, yıldız ışığı ve gümüş olacak
-Altın rengi açık tonda olacak
-Seramik bir model de olabilir

Apple Watch Series 10

Sonuç olarak bu bilgilerin birer söylenti olduğunu sizlere bir kere hatırlatalım. Apple tanıtımda çok farklı duyurular yapabilir. Teknoloji devi geçtiğimiz yıllarda dedikoduların tam tersi yönünde adımlar atmıştı. Neler olacağını da kısa süre sonra öğreneceğiz.

Huawei Büyük Sıçrama Yakaladı: 2024’ün İlk Yarısında Rekor Gelir