Apple Watch 2 Denemelere Başlıyor

Apple watch 2

Apple Watch 2’nin deneme amaçlı üretimi bu ay başlayacak. Üretilen sınırlı sayıdaki cihazlar test edilecek ve Mart ayındaki çıkış öncesi olası sorunlar belirlenecek.

Bugüne kadar elini attığı her alanda başarılı olan Apple, akıllı saat konusunda da şaşırtmadı. İlk akıllı saati olan Apple Watch’u geçtiğimiz yıl piyasaya süren şirket, akıllı saat alanında da kendisini kanıtladı. Apple Watch’tan sonra bu alana yatırım yapmaya devam eden Amerikalı teknoloji devi, bugünlerde ikinci akıllı saati için hazırlanıyor.

Apple Watch hacklendi!

Şimdilik Apple Watch 2 olarak anılan bu yeni akıllı saatin, 2016’nın ilk çeyreğinde raflardaki yerini alması bekleniyor. Apple’a yakın kaynaklardan gelen yeni bilgiler ise, Apple’ın deneme üretimine bu ay başlayacağını gösteriyor. Tayvan’dan gelen bu bilgilere göre, bu ay içerisinde sınırlı sayıda Apple Watch 2 üretilecek ve bu modeller deneme amacıyla kullanılacak. Böylece akıllı saat satışa sunulmadan önce olası sorunlar tespit edilecek ve çıkışa kadar çözülebilecek. Deneme süreci olumlu geçtiği taktirde, Şubat ayında seri üretime başlanacağı ifade ediliyor.

Windows 10 Mobile Güncellemesine Bugün Başlandı