Facebook veri hırsızlığı iddialarına üst perdeden yanıt verildi

Facebook, 300'den fazla hesap sildiğini duyurdu!

Herkesin yakından takip ettiği Facebook veri hırsızlığı iddialarına üst perdeden cevap geldi. Şirketin üst düzey eski yöneticisi sert açıklamalar yapmıştı. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Facebook, veri hırsızlığı iddialarına kayıtsız kalmadı. Şirketin güvenlikten çok daha fazla kar elde etmeye odaklandığını söyleyen eski üst düzey yöneticisi sert çıkışmıştı. Özellikle son dönemlerde Facebook diğerlerine göre çok daha fazla eleştiri alıyor. Bu eleştirilerin merkezinde ise verileri çaldığı iddiaları yatıyor.

Facebook kurucusu Mark Zuckerberg tarafından yapılan açıklamalara göre kendisine ve şirkete yöneltilen bir çok iddia anlamsız. Ona göre bu iddialar gerçeği yansıtmıyor. Yaptığı açıklamalara bakıldığında onun eski üst düzey yöneticilere cevap niteliğinde sözler söylediği görülüyor.

Facebook veri hırsızlığı iddialarına kayıtsız kalamadı

Dünyanın en büyük sosyal medya platformu olan Facebook birçok iddia ile karşı karşıya. Kimileri bu platformların son derece zararlı olduğunu düşünüyor. Özellikle gençlerin sağlığını bozduğu yönünde çok fazla iddia var.

Facebook veri hırsızlığı

Mark Zuckerberg tarafından yapılan açıklamalara göre Facebook gençlerin sağlığını kötü etkilemiyor. Ona göre genç insanların mental sağlığı Facebook için son derece önemli. Ayrıca sektörün lideri olduklarını belirten Zuckerberg onlara yardım etmek için çaba harcadıklarını belirtti. Facebook veri hırsızlığı iddialarına olumsuz yanıt verdi.

Anonymous Facebook hakkında açıklama yaptı: Söylentiler doğru değil

Facebook kurucusunun yaptığı açıklamalara bakıldığında onun aslında ikili tartışmaya girmek istemediği görülüyor. Facebook eski üst düzey yöneticisi tarafından yapılan olumsuz eleştirilere çok sert cevap vermedi. Ayrıca konuyu karşılıklı bir sürtüşmeye çevirmedi. Peki siz tüm bu yaşanan gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden konu ile ilgili fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.