İşte Apple’ın iPhone Xr için tasarladığı şeffaf kılıf

iphone xr 1

Apple, önümüzdeki günlerde raflardaki yerini alacak olan iPhone XR modeline özel olarak şeffaf bir kılıf tasarladı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz ay düzenlenen Apple etkinliğinde 3 yeni iPhone modeli tanıtılmıştı. Bu üç yeni modelden ikisi iPhone XS ve iPhone XS Max, etkinlik sonrasında satışa sunulmuştu. iPhone XS ve XS Max’a oranla çok daha uygun bir fiyata sahip olan iPhone XR modelinin ise Ekim ayının sonlarında doğru raflardaki yerini alacağı belirtilmişti.

Apple 10TL’ye satılan kılıf için 400TL isteyecek!

Apple uygun fiyatlı modelinin satışına sayılı günler kala özel bir kılıf tasarladığını açıkladı. Tamamen şeffaf bir görünüme sahip olan bu kılıf, iPhone XR’ın renkli yapısını ön plana çıkarmak için tasarlanmış. Aynı zamanda Apple tarafından tasarlanan ilk şeffaf kılıf olma özelliğini de taşıyan bu aksesuarın fiyatı ise 40 dolar.

Dilerseniz Apple tarafından XR’a özel olarak tasarlanan kılıfa aşağıdan göz atabilirsiniz.

iphone

Evet, Apple telefoncularda 10TL’ye satılan bu şeffaf kılıf için tam 40 dolarlık bir etiket fiyatı belirlemiş. Muhtemelen bahse konu bu kılıf ülkemizde 400TL civarında oldukça uçuk bir etiketle satılacaktır.

Açık konuşmak gerekirse, Apple’ın dünyanın en zengin şirketi olmasına şaşmamak gerekiyor. Maliyeti hepi topu 1 – 2 dolar olan bir kılıf için 40 dolar isteyen şirketin, zengin olması pek de sürpriz olmasa gerek.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Henüz yeni nesil iPhone modellerinin Türkiye’deki satış fiyatları açıklanmış değil.

En iyi iPad Pro alternatifleri