Apple Vision Pro hakkında son dakika gelişmesi

Apple Vision Pro hakkında son dakika gelişmesi

Apple Vision Pro kısa süre önce tanıtıldı ve piyasaya sürülmeden yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Gelin bir göz atalım.

Bloomberg’den Mark Gurman’a göre Apple, 3.500 $’lık Vision Pro kulaklığını, ABD’de belirlenen Apple Store alanlarında demo randevularıyla başlayarak kademeli olarak piyasaya sürmeyi planlıyor. Kademeli sunum, karma gerçeklik kulaklığının “niş ve karmaşık doğası” ile uyumlu denebilir. Şirket 2015’te de Watch’ı piyasaya sürdüğünde benzer bir politika izlemişti.  Teknoloji devi, Apple Watch’ta olduğu gibi Vision Pro’yu denemek ve satın almak için randevu gerektirecek. Ayrıca potansiyel alıcılardan gözlük reçetelerini vermeleri istenecek. Demo Vision Pro cihazları, mağazalarda oluşturulan özel yerlerde denenecek.

Apple Vision Pro hakkında son dakika gelişmesi

Birincil amaç, müşterilerin ürünü en doğru şekilde kullanarak denemelerini sağlamak. Hatta ışığı dışarıda tutan sıkı bir yalıtım sağlamak için başınızı tarayacak bir iPhone uygulaması ve fiziksel makine bile geliştirdi. Şirket, kulaklığı daha küçük kafalı kişiler için daha rahat hale getirecek ikinci bir kayış üzerinde de çalışıyor olabilir.

Vision Pro demo alanları, en sonunda tüm ABD’de kullanıma sunulmadan önce yalnızca New York ve Los Angeles gibi büyük ABD pazarlarındaki Mağazalarda satışa sunulacak. 2024’ün sonunda İngiltere ve Kanada’dan başlayarak diğer ülkelere, ardından kısa süre sonra Avrupa ve Asya’ya gelecek.

Vision Pro, Apple’ın son yıllardaki en önemli ürünü ama aynı zamanda şimdiye kadar ürettiği en karmaşık cihazlardan biri. Ayrıca diğer tüketici VR kulaklıklarından çok daha pahalı. Bunları göz önünde bulundurursak şirket, teknoloji sevdalısı tüketicileri karma gerçeklik fikri konusunda heyecanlandırmak için hiç şüphesiz Vision Pro’ya güveniyor.

Viewsonic LS610WH : Güç adaptörlerine ihtiyaçı ortadan kalkıyor