Apple tüm iPhone satışlarını satışları durdurdu.

Apple iPhone 13 Pro'da Makro Mod sorununu düzeltiyor

Bugün dolar piyasasında eşine az rastlanılan bir para hareketi görüldü. Güne 11,20 seviyesinde başlayan dolar kuru gün içerisinde 13,50’ye kadar ulaşarak tarihi bir zirveye ulaştı.

Apple tüm iPhone satışlarını satışları durdurdu. Devam eden saatlerde 13 TL’nin altına inen dolar kuru her ne kadar hareketliliğini durdursa da son 1 saat içerisinde 12,50 ile 13,00 TL arasında bir zemine yerleşmiş gibi görünüyor.

Bu durum 7’den 70’e bütün ürünlerin fiyatını etkileyecek gibi görünüyor fakat bizim odak noktamız tabii ki teknoloji olduğu için şimdi size bu alanda yaşanan ilginç bir durumdan bahsedeceğiz.

apple

Apple tüm iPhone satışlarını satışları durdurdu

Doların sabah saatlerinde yükselmeye başlamasının ardından Apple iPhone 11 satışlarında patlama yaşandı. Kur farkı henüz Apple sitesine yansımadan ürün almaya başlayan müşteriler neredeyse kapış kapış telefon telefon sipariş etti. Fiyatların Apple Türkiye’de henüz güncellenmemesi, hala şansı olduğunu düşünün alıcılar için bir fırsat oluşturdu.

Apple hali hazırda online satışta iPhone 11’i 8,000 TL gibi başlangıç fiyatı ile satıyor. Şuan bu fiyata Apple Türkiye online dışında bir satış yapılmıyor. Online alımda 3-4 hafta gibi bir süre de teslim edilen iPhone’lar doların yükselmesi ile oluşacak zam göz önüne alındığında beklemeye değer durumda.

Akşam saatlerinde Apple Türkiye bu durumu fırsata çevirmek isteyen alıcılar için İphone 11 satışlarını kapattı. Online satışa kapatılan iPhone 11 satışları sonrası diğer ürünlere yönelen kullanıcılar maalesef buradan da şansını kaybetti. İPhone, şuan tüm satışlarını durdurmuş durumda bu nedenle almaya çalışılan hiçbir iPhone satışta değil.

Xiaomi 11 Lite 5G akıllı telefon incelemesi