Apple Teknik Destek Konusunda Yine Lider

appleon

Apple, Consumer Reports tarafından en iyi destek sunan firma seçildi. Şirket 2007 yılından bu yana teknik destek konusunda liderliğini kimseye kaptırmadı.
Teknik destek konusunda ipleri sıkıca tutanların başını Apple çekiyor.Şirket özellikle teknik destek konusuna büyük önem veriyor. Önem verdiği içinde 2007 yılında bu zamana kadar liderliği kimseye kaptırmadı.
Apple’ın teknik destek bölümünde çalışan arkadaşlar görevlerine yerleştirilmeden önce sıkı bir eğitim alıyorlar.Şirketin bu konuda başarılı olmasının başlıca nedenlerinden biri de bu.Ayrıca şirketin bünyesinde çok fazla ürün çeşitliliğinin olmamasıda önemli bir etken. apple

 

Kullanıcı cihazında bir sıkıntı sezdiğinde Genius Bar’dan randevu alıyor ve randevu zamanında Apple Store’a giderek sorununa çözüm arıyor. Teknik destek bölümünde çalışan uzmanlar cihazlar için destek veriyor. Ancak cihaz için bir çözüm bulunmazsa değişimleri gerçekleşiyor.Windows tarafına baktığımızda ise teknik servis destek konusunda bu kadar iyi olmadıklarını söyleyebiliriz.

Apple’ın bu konuda ki avantajlarından biri ise piyasada çok fazla Windows yüklü ürünün varlığı ve bunların markalarının farklı olması denebilir. Doğal olarakta bu ürünlerin her birinin özelliklerinin farklı olduğunuda söyleyebiliriz. Apple bu konuda olaya bir sıfır önde başlamış.Consumer Reports tarafından en iyi teknik destke suınan firma seçilen Apple 2007’den beri liderliği koruyor. Bu gidişle de korumaya devam edecek gibi gözüküyor.

Google, Lumedyne’i Satın Aldı!