Apple Store yeni özellikler ile güncelledi

apple store

Apple, iOS platformunda yer alan Apple Store uygulamasını güncellendi. Yeni özellikler ile güncellenen uygulama, alışveriş deneyiminin yanı sıra Today at Apple’a eklenen onlarca yeni atölye çalışması ile farklı deneyim sunuyor.

Haftanın ilk günü başlayan yeni ürün tanıtımına Perşembe günü ara veren Apple, iOS platformundaki Apple Store uygulamasını güncellemekle yetindi. Bugün içerisinde AirPower veya 7. nesil iPod touch modeli ile karşımıza çıkmasını beklediğimi Apple, güncelleme ile birlikte alışveriş deneyiminin yanı sıra farklı deneyimler de sunmayı planlıyor.

Apple AirPods 2 satışa sunuldu!

Güncelleme ile birlikte artık uygulama üzerinden iade işlemi başlatabilir, atölye bölümü ile size en yakın etkinliği bulabilir ve mağazadan aldığınız şeylerin faturalarını görüntüleyebilirsiniz. Bu özellikleri kullanmak için App Store’dan uygulamayı güncellemeniz yeterli.

Apple Store’a güncelleme ile gelen yenilikler

– Today at Apple’a onlarca yeni atölye çalışması eklendi. Ve yeniden tasarlanan Atölye Çalışmaları sekmesi size en uygun etkinliği bulmanızı daha da kolaylaştırıyor.

– İade işleminizi başlatın, etiketi yazdırın veya durumunu doğrudan hesabınızdan izleyin.

– Hesabınızda faturanızı görüntüleyin, gönderim adresinizde değişiklik yapın veya siparişinizi iptal edin.

Apple Store