Apple Music yıl sonu özetlerini sundu

Apple Music yıl sonu özetlerini sundu

Apple Music yıl sonu dinleme alışkanlıklarınızı ortaya koyacak özetleri sundu. İşte tüm detaylar.

Apple Music’in yıl sonu analizleri geldi. Kişiselleştirilmiş özetin unsurları yıl boyunca mevcut olsa da şirket yılın bu zamanında web arayüzünü geliştirip herkese o yıl neleri daha çok dinlediklerini gösteriyor. Apple Music ayrıca Yılın Sanatçısı’nı da duyurdu. Analizlere göre Taylor Swift en çok dinlenen isim olmuş. Bu yıl Music’i dinlediyseniz, hizmetin Replay 2023 web sitesine gidebilir ve hesabınıza giriş yaparak son 12 ay boyunca keyif aldığınız müziklerin özetini görüntüleyebilirsiniz. En çok dinlenen sanatçılarınızı, şarkılarınızı, albümlerinizi, türlerinizi, çalma listelerinizi ve istasyonlarınızı listeliyor.

Apple Music yıl sonu özetlerini sundu

Ayrıca, arkadaşlarınız ve ailenizle ya da sosyal kanallarda paylaşabileceğiniz, alışkanlıklarınızı özetleyen bir öne çıkan video da sunuluyor. Apple, Replay 2023’ün ayrıca bir sanatçının en iyi dinleyicileri arasında yer alıp almadığınız konusunda size bilgi vereceğini söylüyor.

Taylor Swift yoğun bir yıl geçirdi ve Apple Music yayınları da şaşırtıcı olmayan bir şekilde bunu yansıtıyor. Platformun Yılın Sanatçısı, 65 şarkıyla Global Daily Top 100 listesine diğer tüm sanatçılardan daha fazla ulaştı. Pop ikonu aynı zamanda 2023’te platformda en çok dinlenen sanatçı oldu ve bir yılda en çok dinleyici rekorunu kırdı. Siz de eğer müzik dinleme uygulaması olarak Apple’ı kullanıyorsanız yıllık özetlerinize göz atabilir, çıkan sonucu herkesle paylaşabilirsiniz.

Netflix sevilen dizisinin neden devamının gelmeyeceğini açıkladı